Juventus: A szurkolóink előtt lehetünk bajnokok - Marchisio

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.05. 11:21
Claudio Marchisio, a Juventus labdarúgócsapatának középpályása a Palermo elleni meccs előtt értékelte együttese esélyeit, és elmondta: tudja, hogy komoly esélyük van a bajnoki cím megszerzésére a vasárnapi mérkőzésen, de nem szabad elbízniuk magukat. Maurizio Zamparini, az ellenfél szicíliaiak vezetőedzője is megszólalt a találkozó előtt, és hozzátette: nem akarják elrontani a Juve ünneplését, de szükségük van a három pontra.

„Esélyünk van a saját szurkolóink előtt, otthon megünnepelni a bajnoki címet. Hatalmas lehetőség ez, de nagyon nehéz mérkőzésre számítok, hiszen vasárnapi ellenfelünk, a Palermo a túlélésért küzd" – mondta Marchisio.

A Juventus négy fordulóval a vége előtt tizenegy ponttal vezeti a tabellát az olasz élvonalban a Napoli előtt, így ha nem kap ki, behozhatatlan előnyre tenne szert ma, és megszerezhetné a 29. bajnoki címét.

„Nyerni megyünk Torinóba. Nem azért lépünk pályára, hogy elrontsuk a Juventus buliját, hanem hogy saját partit tartsunk. Meg kell szereznünk a három pontot, bármi áron" – mondta ellenben Maurizio Zamparini, a Palermo elnöke.

A Juventus vasárnap 15 órától fogadja a Palermót a Serie A 35. fordulójában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik