HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.03.14 16:07 Frissítve: 2017.03.14 16:07

Juventus: a rivális vezetőedzője lehet Allegri utódja

Olasz sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a jelenleg a Roma labdarúgócsapatát irányító Luciano Spalletti lesz az olasz rekordbajnok Juventus vezetőedzője, amennyiben Massimiliano Allegri távozik a klubtól.

HIRDETÉS
A következő szezonban már Spalletti irányítja a Juventust? (Fotó: AFP)

 

Bár a Juventusnál elégedettek a 2014-es érkezése óta mindkét szezonjában duplázó (bajnokságot és Olasz Kupát nyerő) Allegrivel, a szakember állítólag szívesen kipróbálná magát külföldön is – az utóbbi hónapok során többször szóba hozták az Arsenallal Wenger lehetséges utódjaként.

A torinói klub felkészült arra az eshetőségre is, ha Allegri a távozás mellett dönt. Korábban megírtuk, hogy a jelenleg a Fiorentinát irányító Paulo Sousa esélyes a címvédő kispadjára, azonban akadnak más jelöltek is.

A hírek szerint az elsődleges célpont az Atlético Madrid sikerkovácsa, Diego Simeone, őt azonban nehéz lenne elcsábítani a spanyol fővárosból, ráadásul az argentin is többször elmondta, nem tervezi a távozást.

Az elmúlt napokban felvetődött Luciano Spalletti is, akinek a nyáron lejár a szerződése a Románál. Az 58 esztendős szakemberrel kapcsolatban megjelentek olyan pletykák, melyek szerint előszerződést írt alá a Juventusszal, ezt azonban hivatalos közleményben tagadta a vezetőedző. A „zebrák” érdeklődése ennek ellenére valósnak tűnik, kérdés, Allegri hogyan dönt a jövőjéről.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS