HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.03.14 16:07 Frissítve: 2017.03.14 16:07

Juventus: a rivális vezetőedzője lehet Allegri utódja

Olasz sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a jelenleg a Roma labdarúgócsapatát irányító Luciano Spalletti lesz az olasz rekordbajnok Juventus vezetőedzője, amennyiben Massimiliano Allegri távozik a klubtól.

HIRDETÉS
A következő szezonban már Spalletti irányítja a Juventust? (Fotó: AFP)

 

Bár a Juventusnál elégedettek a 2014-es érkezése óta mindkét szezonjában duplázó (bajnokságot és Olasz Kupát nyerő) Allegrivel, a szakember állítólag szívesen kipróbálná magát külföldön is – az utóbbi hónapok során többször szóba hozták az Arsenallal Wenger lehetséges utódjaként.

A torinói klub felkészült arra az eshetőségre is, ha Allegri a távozás mellett dönt. Korábban megírtuk, hogy a jelenleg a Fiorentinát irányító Paulo Sousa esélyes a címvédő kispadjára, azonban akadnak más jelöltek is.

A hírek szerint az elsődleges célpont az Atlético Madrid sikerkovácsa, Diego Simeone, őt azonban nehéz lenne elcsábítani a spanyol fővárosból, ráadásul az argentin is többször elmondta, nem tervezi a távozást.

Az elmúlt napokban felvetődött Luciano Spalletti is, akinek a nyáron lejár a szerződése a Románál. Az 58 esztendős szakemberrel kapcsolatban megjelentek olyan pletykák, melyek szerint előszerződést írt alá a Juventusszal, ezt azonban hivatalos közleményben tagadta a vezetőedző. A „zebrák” érdeklődése ennek ellenére valósnak tűnik, kérdés, Allegri hogyan dönt a jövőjéről.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS