Juventus: a rivális vezetőedzője lehet Allegri utódja

Vágólapra másolva!
2017.03.14. 16:07
null
A következő szezonban már Spalletti irányítja a Juventust? (Fotó: AFP)
Olasz sajtóértesülések szerint elképzelhető, hogy a jelenleg a Roma labdarúgócsapatát irányító Luciano Spalletti lesz az olasz rekordbajnok Juventus vezetőedzője, amennyiben Massimiliano Allegri távozik a klubtól.

 

Bár a Juventusnál elégedettek a 2014-es érkezése óta mindkét szezonjában duplázó (bajnokságot és Olasz Kupát nyerő) Allegrivel, a szakember állítólag szívesen kipróbálná magát külföldön is – az utóbbi hónapok során többször szóba hozták az Arsenallal Wenger lehetséges utódjaként.

A torinói klub felkészült arra az eshetőségre is, ha Allegri a távozás mellett dönt. Korábban megírtuk, hogy a jelenleg a Fiorentinát irányító Paulo Sousa esélyes a címvédő kispadjára, azonban akadnak más jelöltek is.

A hírek szerint az elsődleges célpont az Atlético Madrid sikerkovácsa, Diego Simeone, őt azonban nehéz lenne elcsábítani a spanyol fővárosból, ráadásul az argentin is többször elmondta, nem tervezi a távozást.

Az elmúlt napokban felvetődött Luciano Spalletti is, akinek a nyáron lejár a szerződése a Románál. Az 58 esztendős szakemberrel kapcsolatban megjelentek olyan pletykák, melyek szerint előszerződést írt alá a Juventusszal, ezt azonban hivatalos közleményben tagadta a vezetőedző. A „zebrák” érdeklődése ennek ellenére valósnak tűnik, kérdés, Allegri hogyan dönt a jövőjéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik