Juventus: a PSG vagy az MU sztárja? Íme, a kívánságlista!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.05.25. 10:45
null
Edinson Cavani a Juventus első számú kiszemeltje? (Fotó: Reuters)
Olasz sajtóhírek szerint a Serie A-ban szereplő Juventus a nyáron bevásárlásra készül, a legfontosabb feladat pedig egy támadó szerződtetése lesz.

Korábban napvilágot láttak olyan hírek, amelyek szerint Carlos Tévez megegyezett a Boca Juniorsszal, és 2015 nyarán visszatér korábbi klubjához. A Juventus nem is tétlenkedik, már elkészítette a tervet a 31 éves játékos pótlására.

A La Gazzetta dello Sport azt is tudni véli, hogy a „zebrák” első számú kiszemeltje a PSG uruguayi sztárja, a 28 éves Edinson Cavani. A támadó a 2014–2015-ös szezonban 52 tétmérkőzésen 30 gólt szerzett, ám Giuseppe Marotta, a Juventus általános igazgatója a Sky Sportsnak korábban már elmondta, nem valószínű, hogy elengedné a játékost a PSG.

A lap azt is megemlíti, ha a „Cavani-hadjárat” kudarcba fullad, akkor az olaszok kívánságlistáján a Manchester United két számkivetettje, a távozófélben lévő kolumbiai Radamel Falcao vagy Robin van Persie a második számú opció.

Mint azt már megírtuk, a kolumbiai Falcao az idény végén biztosan távozik az MU-tól, de maradna Angliában, a Chelsea vagy az Arsenal színeiben képzeli el a jövőjét. A 31 esztendős Van Persie megtartására is kicsi az esély, a holland játékos ügynöke ráadásul nem is olyan régen Olaszországba utazott, a pletykák szerint épp azért, hogy a Juventusszal tárgyaljon.




Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik