Juventus: A PSG-nél senki nem vett komolyan - Coman

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.09. 16:54
Kingsley Coman, a Juventus nyáron szerződtetett 18 éves francia labdarúgója arról nyilatkozott, hogy volt klubjánál, a PSG-nél senki nem vette őt komolyan.

„A PSG eredményeket, trófeákat akar Franciaországban és a nemzetközi kupaporondon, eközben viszont nem számít a fiataljaira – mondta ténymegállapításba csomagolt kritikaként Coman. – Óriási különbséget tesznek a rutinosabb profik és a fiatal játékosok között. Engem csak akkortól vettek komolyan, amikor megmondtam, hogy elmegyek. De akkor már késő volt, döntöttem. A Juventusnak ezzel szemben teljesen más a filozófiája, azonnal ötéves szerződést ajánlottak fel, ami bizonyítja, hogy mennyire vesznek komolyan, mennyire számítanak rám.”Coman. – Óriási különbséget tesznek a rutinosabb profik és a fiatal játékosok között. Engem csak akkortól vettek komolyan, amikor megmondtam, hogy elmegyek. De akkor már késő volt, döntöttem. A Juventusnak ezzel szemben teljesen más a filozófiája, azonnal ötéves szerződést ajánlottak fel, ami bizonyítja, hogy mennyire vesznek komolyan, mennyire számítanak rám.”

A korosztályos francia válogatottakban fogalkoztatott támadó középpályást – akinek értékét a transfermarkt.de mintegy 700 ezer euróra teszi – ingyen szerezték meg a torinóiaiak. Az előző szezonban mindössze két bajnokin játszott a PSG-ben, a Juvéban azonnal kezdő volt az első bajnoki fordulóban, övéi 1–0-ra nyertek a Chievo vendégeként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik