Juventus: a klub szerint nevetséges módon próbálják besározni őket

Vágólapra másolva!
2012.01.17. 16:16
Címkék
A Juventus labdarúgócsapata közleményt adott ki arról a szerintük nevetséges és alattomos rágalomról, amellyel a klubot és Arturo Vidalt próbálják besározni.

A közleményt azt követően adta ki a torinói egylet, hogy napvilágot látott egy „összeesküvés-elmélet”, amely szerint Arturo Vidal az ellenfél segítségével értékesített egy tizenegyest a Cesena elleni decemberi bajnokin – amelyet 2–0-ra az otthon játszó Juve nyert meg.

A büntetőnél a vendégek uruguayi védője, Guillermo Rodríguez állt a gólvonalra, mivel Francesco Antonioli kapus piros lapot kapott a tizenegyest eredményező esetnél. A televíziós felvételeken látható, amint Rodríguez a lövés előtt apróbb fejmozdulatot tesz, egyesek szerint ezzel jelezte Vidalnak, merre mozdul majd el.

„A mostanában mutogatott felvétel, amellyel azt próbálják bizonyítani, hogy Arturo Vidal és a Cesena játékosa összebeszélt egymással a büntető előtt a Juventus–Cesena mérkőzésen, egy gyenge és alattomos próbálkozás a besározásunkra. A Juventus Football Club ennek megfelelően cselekszik majd az egyesület és Arturo Vidal jó hírének megvédése érdekében.”

AZ OMINÓZUS BÜNTETŐ
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik