Juventus: a klub ikonja többet várna Dybalától

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.26. 15:29
Noha elmondása szerint rengeteget fejlődött, Marco Tardelli, a Serie A-ban szereplő Juventus labdarúgócsapatának legendája még ennél is többet várna Paulo Dybalától, a gárda legnagyobb sztárjától.

„Nem kérdés, Dybala nagyszerű játékos, ám annak, akit az »új Lionel Messiként« emlegetnek, a bajnokságon túl is vezetnie kell a csapatát, így a Bajnokok Ligájában – mondta el a Corriere dello Sportnak a Juventus színeiben összesen 259 mérkőzésen pályára lépő Marco Tardelli. – Sokat fejlődött az elmúlt időszakban, de én még mindig többet várnék tőle.”„Nem kérdés, Dybala nagyszerű játékos, ám annak, akit az »új Lionel Messiként« emlegetnek, a bajnokságon túl is vezetnie kell a csapatát, így a Bajnokok Ligájában – mondta el a Corriere dello Sportnak a Juventus színeiben összesen 259 mérkőzésen pályára lépő Marco Tardelli. – Sokat fejlődött az elmúlt időszakban, de én még mindig többet várnék tőle.”

A 81-szeres olasz válogatott játékos beszélt az olaszok elmúlt években felmutatott eredményeiről is, ami a Bajnokok Ligáját illeti.

„Az Inter 2010-es triplázása után valami félresiklott. Azóta csak a Juventusban és a Napoliban van meg az a plusz, hogy valamit felmutasson. Ami a Juvét illeti, a döntőbe való bejutás tekintélyt parancsoló, ám tegyük hozzá, azért a finálét meg is kell nyerni ahhoz, hogy a történelemkönyvekbe bekerüljön a gárda.”

„Hogy őszinte legyek, nem számítottam rá, hogy a Juventus így kikap a Barcelonától (3–0). Lehet veszíteni a Barcával szemben, ám nem úgy, hogy nem is küzdesz, mint ahogy az a mérkőzés második félidejében megtörtént.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik