Juve: Vidal kizárta az MU-t, de a távozást nem, a klub viszont igen

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.25. 17:28
null
Vidal és a „vörös ördögök” jövője a jelek szerint nem fonódik össze (Fotó: Action Images)
Arturo Vidal, az olasz Juventus labdarúgója kizárta, hogy a Manchester Unitedhez igazolna, torinói jövőjében azonban nem biztos. Mindeközben a Juve általános igazgatója úgy nyilatkozott, a „zebrák” nem tervezik eladni egyik legnagyobb értéküket.

 

A Manchester United hetek óta a chilei középpályás első számú kérőjének számít, de Vidal csütörtöki kijelentése értelmében a transzfer nem fog megtörténni a nyáron.

„Nem tudom, hogy a Juventusnál maradok-e, de boldog vagyok Torinóban. Hétfőn fogunk beszélni Allegrivel. Nem megyek Manchesterbe” – idézte Arturo Vidal szavait a La Gazzetta dello Sport. Giuseppe Marotta, a Juventus sportigazgatója szerint a játékos szavait félreértették.

„A helyzet nagyon egyszerű. Vidal az előző szezonban hosszabbított a klubbal, mivel mindkét fél határozott törekvése volt a közös folytatás. Nincs oka a távozásra. Adott egy gyors interjút futtában, amit jól megrágott, majd felfújt a média” – mondta Marotta.

„Megerősíthetem, hogy Vidal boldog itt, és a szurkolóknak nincs okuk az aggodalomra. Rendkívül meg lennék lepődve, ha nem velünk kezdené meg a szezont. Világklasszis, természetes, hogy nagy klubokkal kapcsolatban vetődött fel a neve. De ne felejtsük el, hogy a Juventus is nagy klub, és ezen nem áll szándékunkban változtatni” – válaszolt a riporterek kérdésére az igazgató.

Mindeközben angol források már arról írnak, hogy a Manchester United menedzserének, Louis van Gaalnak már új alternatívája is van Vidal helyett: a holland Kevin Strootman, a Roma csapatából, aki sérülés miatt lemaradt a nyári világbajnokságról, és a két klub egymás elleni felkészülési mérkőzésén sem lesz ott szombaton Denverben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik