Juve: Varane jó, de Ronaldo érdemli meg idén az Aranylabdát – Bonucci

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 09:42
null
Leonardo Bonucci csapattársára, Cristiano Ronaldóra tenné le a voksát az Aranylabda-választáson (Fotó:AFP)
Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventus középhátvédje, Leonardo Bonucci nemrégiben egy interjúban elmondta: szerinte portugál csapattársának, Cristiano Ronaldónak kell nyernie az idei Aranylabdát.

Remek lenne látni, hogy egyszer olyan védő nyeri az Aranylabdát, mint Raphael Varane, de azért amit a Real Madridért tett, illetve ahogy az elmúlt évben teljesített, muszáj Cristiano Ronaldónak nyernie a díjat” – nyilatkozta Bonucci az Aranylabda várományosairól.

A Juventus a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában a Manchester Unitedet fogadja hazai pályán szerdán. A 83-szoros olasz válogatott hátvéd szót ejtett a manchesteriek középpályásáról, korábbi csapattársáról, Paul Pogbáról is, akivel ismét farkasszemet nézhet, ezúttal Torinóban.

Paul nagyon jó játékos, és beszéltünk is a meccs előtt. Elmondta, nagyon izgatott, hogy visszatérhet a Juventus stadionjába. Remélem, hogy jól fog játszani, de a Juve nyeri majd a meccset.”

Bonuccit és védőtársát, Giorgio Chiellinit a Manchester United menedzsere, José Mourinho méltatta korábban, miszerint a Harvardra mehetnének leckét adni védekezésből.

Jólesik ilyen szavakat hallani egy jó edzőtől, de az eddig elért sikereink, hosszú évek kemény munkájának köszönhetők. De a védekezés nem csak a védők dolga, ahogy támadás sem csak a támadóké” – reagált a portugál menedzser szavaira Bonucci.

A Juventus szerdán este 21 órakor fogadja hazai pályán a manchesteri gárdát a Bajnokok Ligája H-csoportjában.

Paul Pogba bókolt egy kicsit Cristiano Ronaldónak a szerdai Juventus-Manchester United meccs előtt. :D #nso #Pogba #CR7 #Juventus #manchesterunited #championsleague

89 Likes, 0 Comments - Nemzeti Sport Online (@nso.hu) on Instagram: "Paul Pogba bókolt egy kicsit Cristiano Ronaldónak a szerdai Juventus-Manchester United meccs előtt...."



BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ
E-CSOPORT
21.00:
Bayern München (német)–AEK Athén (görög)
21.00: Benfica (portugál)–Ajax (holland) (Tv: Spíler1)
F-CSOPORT
21.00:
Lyon (francia)–Hoffenheim (német) (Tv:Spíler2)
21.00: Manchester City (angol)–Sahtar Doneck (ukrán)
G-CSOPORT
18.55:
CSZKA Moszkva (orosz)–Roma (olasz) (Tv:Spíler2)
21.00: Viktoria Plzen (cseh)–Real Madrid (spanyol)
H-CSOPORT
18.55:
Valencia (spanyol)–Young Boys (svájci) (Tv: Spíler1)
21.00: Juventus (olasz)–Manchester United (angol) (Tv: M4 Sport)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik