T. D. 2019.11.13 17:51 Frissítve: 2019.11.13 18:22

Juve: találkozóra hívták CR-t, a társak bocsánatkérést várnak

Nem a legutóbbi két meccsére emlékszik majd vissza legszívesebben a jelenkor egyik legnagyobb klasszisa, Cristiano Ronaldo. Maurizio Sarri vezetőedző egymást követő két mérkőzésen is lecserélte a Juventus sztárját, aki a legutóbbi alkalommal – a Milan ellen – a pályáról egyből az öltözőbe ment. A La Gazzetta dello Sport szerint a klub találkozóra hívta a portugált, akitől a csapattársak bocsánatkérést várnak.

Cristiano Ronaldo nem örült a lecserélésének – a Juventus pedig az erre adott reakciójának (Fotó: AFP)

Az olasz sportlap szerint Ronaldo nem kap pénzbüntetést, ám a találkozóhoz és a bocsánatkéréshez ragaszkodik a Juve. Fabricio Paratici sportigazgató állítólag már fel is vette a kapcsolatot Jorge Mendessel, a játékos ügynökével a probléma mielőbbi megoldásának érdekében. Várhatóan akkor rendezik majd a helyzetet, amikor a támadó visszatér a portugál válogatottól Torinóba.

Mint ismert, a Milan elleni meccsen a 34 éves portugál klasszis a lecserélése után rögtön az öltözőbe sietett, és olasz értesülések szerint még a mérkőzés vége előtt elhagyta a stadiont. A korábbi Real Madrid-futballista nem tudott maradandót alkotni a vasárnapi bajnokin, ám ennek megvolt a maga oka.

„Ronaldo azért volt dühös, mert nincs teljesen rendben: az elmúlt időszakban gondjai adódtak a térdével, és ez nagyon megterhelte a combközelítő izmait is. Már az első félidő végén is ideges volt, és mivel attól tartottam, hogy csak magának ártana, inkább a lecserélése mellett döntöttem” – mondta korábban CR-ről Maurizio Sarri, aki a múlt heti BL-erőpróbán is hasonló okokból hozta le játékosát.

A portugál A Bola előhalászott egy olyan felvételt, ami szintén a sérüléses teóriát látszik alátámasztani: a láthatóan bosszús Ronaldo mintha maga integetne a kispad felé, hogy problémái vannak.

Fernando Santos, a portugál válogatott szövetségi kapitánya viszont elárulta, legnagyobb sztárja jól van, és játszani fog a Litvánia és Luxemburg elleni selejtezőkön.

Sarri bővebb nyilatkozatát, illetve Fabio Capello kritikáját IDE KATTINTVA olvashatja el.

2019.12.11 22:16:51

Olasz labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Olyan klubok listája, ahonnan kirúgottnak lenni is kész dicsőség. Mert hogy előbb oda kellett kerülni. Szóval Ancelotti is túl fogja élni. Nekünk pedig marad az értetlenség, illetve a felismerés.

2019.12.06 17:55:26

Olasz labdarúgás H. D.

Sorozatban a negyedik döntetlenjét játszotta egymással a két csapat a Serie A-ban.

2019.11.12 20:12:43

Olasz labdarúgás MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A főnökei nem törnek pálcát felette, csak mossák a kezüket.

2019.11.10 12:23:17

Olasz labdarúgás H. D.

Sarri már az 55. percben lecserélte Cristiano Ronaldót, aki azonnal az öltözőbe sietett…

2019.11.02 13:58:25

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Zaniolo bombázott, Veretout büntetett, a nápolyiak meg bánhatják az első félidőben kihagyott lehetőségeket.