Juve: „Baromság az egész” – Ibra keményen beszólt CR-nek!

Vágólapra másolva!
2019.01.14. 21:49
null
Ibrahimovic szerint Cristiano Ronaldo nem vállalt túl nagy kihívást, amikor a torinói klubot választotta (Fotó: AFP, archív)
Ismét bebizonyosodott, hogy a Los Angeles Galaxy futballistája, Zlatan Ibrahimovic bárkinek odaszól, ha úgy tartja kedve. Azonban különösen kemény volt, amikor nemrég a Juventus sztárjáról, Cristiano Ronaldóról nyilatkozott…

 

Mint ismert, Cristiano Ronaldo arra a felvetésre, hogy hiányzik-e neki az állandó rivális, Lionel Messi, korábban úgy reagált, hogy azzal, hogy a Real Madridból a Juventusba igazolt, ki tudott lépni a komfortzónájából, ám finoman utalt arra is, hogy a jelenkor másik extraklasszisa, Lionel Messi nem volt erre képes.

„Talán inkább én hiányzom Messinek. Játszottam Angliában, Spanyolországban, Olaszországban, míg ő egész pályafutása alatt csak a spanyoloknál futballozott. Talán neki nagyobb szüksége lenne rám. Örülnék, ha Messi Olaszországba jönne, és ő is elfogadná a kihívást. De ha ő boldog Barcelonában, azt is megértem” – mondta Ronaldo decemberben a La Gazzetta dello Sportnak.

Az argentin sztárral korábban egy szezont a Barcelonánál együtt töltő Ibrahimovic ezzel kapcsolatban érezte úgy, hogy nem tarthatja magában a véleményét – keményen odaszúrt CR-nek.

„Cristiano új kihívásokról beszél, kihívásnak tartja, hogy olyan klubhoz szerződött, amelynél alap, hogy megnyeri a Serie A-t. Miért nem választott egy másodosztályú csapatot néhány éve? Próbáljon meg bajnoki címet szerezni egy ilyen csapattal, és a legmagasabb szintre vezetni, ami valóban kihívás. Baromság az egész, az, hogy a Juventushoz igazolt, egyáltalán nem kihívás” – idézi a svéd csatárt a Daily Express.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik