HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.22 22:07 Frissítve: 2018.08.22 22:20

Juve: Az az álmom, hogy egyszer ő is olyan lesz, mint én – CR

Cristiano Ronaldo már több felvételt is töltött fel a fiáról a közösségi médiában, megmutatva, hogy a nyolcéves Cristiano Jr. örökölt az apja tehetségéből. Az ötszörös aranylabdás portugál most róla nyilatkozott.

HIRDETÉS

 

„Imád versenyezni, mint én, amikor fiatal voltam, és utál veszíteni. Olyan lesz, mint én, ebben száz százalékig biztos vagyok” – mondta a nyáron a Real Madridtól a Juventushoz igazoló, 33 esztendős Cristiano Ronaldo, aki a DAZN streamingszolgáltató nagyköveteként adott interjút a csatornának. Hozzátette, hogy az ő tapasztalatával, motivációjával megtaníthat a fiának pár dolgot, de nem helyez rá nyomást.

„Azt fog csinálni, amit szeretne. Mindig is támogatni fogom, persze én azt szeretném, hogy futballista legyen, mert úgy érzem, megvannak az adottságai hozzá. Jó a felépítése, gyors, ügyes, jól lő, de még fiatal, és amúgy is ő dönt a jövőjéről, nem akarok nyomást helyezni rá.”

A támadó az interjú során beszélt a mezszámáról is, amit az előző szezonban Juan Cuadrado viselt a torinói együttesben: „Amikor megérkeztem, Juan azt mondta, megtisztelő, hogy nekem adhatja oda a hetes mezszámot. Nagyon meg voltam lepődve.”

A Juventus a Chievo elleni 3–2-es győzelemmel kezdte az olasz bajnokságot. Szombaton a Laziót fogadja majd a rekordbajnok együttes, s aznap Ronaldo akár meg is szerezheti az első gólját tétmeccsen a torinói klub játékosaként.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS