HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.22 22:07 Frissítve: 2018.08.22 22:20

Juve: Az az álmom, hogy egyszer ő is olyan lesz, mint én – CR

Cristiano Ronaldo már több felvételt is töltött fel a fiáról a közösségi médiában, megmutatva, hogy a nyolcéves Cristiano Jr. örökölt az apja tehetségéből. Az ötszörös aranylabdás portugál most róla nyilatkozott.

HIRDETÉS

 

„Imád versenyezni, mint én, amikor fiatal voltam, és utál veszíteni. Olyan lesz, mint én, ebben száz százalékig biztos vagyok” – mondta a nyáron a Real Madridtól a Juventushoz igazoló, 33 esztendős Cristiano Ronaldo, aki a DAZN streamingszolgáltató nagyköveteként adott interjút a csatornának. Hozzátette, hogy az ő tapasztalatával, motivációjával megtaníthat a fiának pár dolgot, de nem helyez rá nyomást.

„Azt fog csinálni, amit szeretne. Mindig is támogatni fogom, persze én azt szeretném, hogy futballista legyen, mert úgy érzem, megvannak az adottságai hozzá. Jó a felépítése, gyors, ügyes, jól lő, de még fiatal, és amúgy is ő dönt a jövőjéről, nem akarok nyomást helyezni rá.”

A támadó az interjú során beszélt a mezszámáról is, amit az előző szezonban Juan Cuadrado viselt a torinói együttesben: „Amikor megérkeztem, Juan azt mondta, megtisztelő, hogy nekem adhatja oda a hetes mezszámot. Nagyon meg voltam lepődve.”

A Juventus a Chievo elleni 3–2-es győzelemmel kezdte az olasz bajnokságot. Szombaton a Laziót fogadja majd a rekordbajnok együttes, s aznap Ronaldo akár meg is szerezheti az első gólját tétmeccsen a torinói klub játékosaként.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS