Juve: Az az álmom, hogy egyszer ő is olyan lesz, mint én – CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.22. 22:07
Cristiano Ronaldo már több felvételt is töltött fel a fiáról a közösségi médiában, megmutatva, hogy a nyolcéves Cristiano Jr. örökölt az apja tehetségéből. Az ötszörös aranylabdás portugál most róla nyilatkozott.

„Imád versenyezni, mint én, amikor fiatal voltam, és utál veszíteni. Olyan lesz, mint én, ebben száz százalékig biztos vagyok” – mondta a nyáron a Real Madridtól a Juventushoz igazoló, 33 esztendős Cristiano Ronaldo, aki a DAZN streamingszolgáltató nagyköveteként adott interjút a csatornának. Hozzátette, hogy az ő tapasztalatával, motivációjával megtaníthat a fiának pár dolgot, de nem helyez rá nyomást.„Imád versenyezni, mint én, amikor fiatal voltam, és utál veszíteni. Olyan lesz, mint én, ebben száz százalékig biztos vagyok” – mondta a nyáron a Real Madridtól a Juventushoz igazoló, 33 esztendős Cristiano Ronaldo, aki a DAZN streamingszolgáltató nagyköveteként adott interjút a csatornának. Hozzátette, hogy az ő tapasztalatával, motivációjával megtaníthat a fiának pár dolgot, de nem helyez rá nyomást.

„Azt fog csinálni, amit szeretne. Mindig is támogatni fogom, persze én azt szeretném, hogy futballista legyen, mert úgy érzem, megvannak az adottságai hozzá. Jó a felépítése, gyors, ügyes, jól lő, de még fiatal, és amúgy is ő dönt a jövőjéről, nem akarok nyomást helyezni rá.”

A támadó az interjú során beszélt a mezszámáról is, amit az előző szezonban Juan Cuadrado viselt a torinói együttesben: „Amikor megérkeztem, Juan azt mondta, megtisztelő, hogy nekem adhatja oda a hetes mezszámot. Nagyon meg voltam lepődve.”

A Juventus a Chievo elleni 3–2-es győzelemmel kezdte az olasz bajnokságot. Szombaton a Laziót fogadja majd a rekordbajnok együttes, s aznap Ronaldo akár meg is szerezheti az első gólját tétmeccsen a torinói klub játékosaként.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik