Juve: a „legdrágább” Pogba képtelen leállni, ontja a gólokat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.26. 10:01
Mino Raiola, a Juventus legfényesebben ragyogó csillagának, Paul Pogbának az ügynöke a minap úgy nyilatkozott, hogy jelenleg a francia középpályás a legdrágább labdarúgó a világon. A kijelentéssel természetesen lehet vitatkozni, de azzal nem, hogy Pogba félelmetes formában kezdte a 2015-ös évet – vagy inkább folytatta 2014-et. 
A mögöttünk hagyott hétvégén a Juventus 2–0-ra legyőzte Chievót, és a Roma firenzei döntetlenjét kihasználva tovább erősítette vezető helyét a Serie A tabellájának élén. A vasárnapi ismét Pogba meccse volt. A francia lőtt egy gólt, varázsolt picit, és Lichtsteiner találatánál is megvillantotta rendkívüli kapcsolatát a labdával.

A gól.

A gól.

A varázslat.

A labdaátvétel.

Pogba (középpályás létére) a veronaiak ellen szerzett góljával már zsinórban négy tétmérkőzésen (három bajnoki, egy Olasz Kupa-meccs) volt eredményes. 2015-ben csupán egy olyan mérkőzése volt (az Inter elleni), amelyen nem talált a kapuba. A Napoli, a Hellas Verona (a kupában, a bajnokságban) és a Chievo (fent) elleni találkozókon is megrezzentette a hálót, a gólok önmagukért beszélnek.

A téli átigazolási szezonban szinte nincs olyan nap, amelyen a médiában ne adnák el Pogbát csillagászati összegért egy topklubnak. A legutóbbi hírek 75 millió euróról szóltak, a játékos – kissé talán túl szerényen – „nulla euróban” határozta meg értékét. Ügynöke, a cikkünk elején idézet Raiola szerint csupán nyolc klub engedheti meg magának a világon Pogba megszerzését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik