nemzetisport.hu 2016.10.19 21:07 Frissítve: 2016.10.20 03:11

Internazionale: „Felejtsétek el, hogy Icardi elmegy”

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale csapatkapitánya és a szurkolók közötti botrány elülni látszik, legalábbis Mauro Icardi ügynöke szerint.

 

Mint beszámoltunk róla, az Internazionale labdarúgócsapatának mintegy 40 fanatikusa megpróbálta megtámadni a csapatkapitány Mauro Icardi autóját, majd fenyegető transzparenst helyezett el a háza előtt.

Wanda Nara, aki nemcsak ügynöke, hanem felesége is az argentin támadónak, száz százalékig biztos benne, hogy férje az affér ellenére marad jelenlegi csapatában és a drukkerek többsége támogatja őt.

Az önéletrajzi könyvben megjelent, szurkolókat sértő történet miatt a klub megbírságolta a játékost, aki később bocsánatot kért közleményben.

„Nem megy el, sőt, marad csapatkapitány is. A nyáron megvolt a lehetősége, hogy elhagyja a klubot, de a szurkolókkal való kapcsolata miatt itt maradt. Az újságok a bírságáról is túlozva beszéltek. A bruttó fizetésének egy kis százalékáról beszélünk, amit Mauro kérésére adományként továbbítottak. Senkit sem akart megbántani, a könyvből is eltávolította a sértő szavakat, és ez is bizonyítja, hogy rendes ember” ­– mondta Nara, aki azt is megmagyarázta, hogy a szurkolók miért állnak a férje mellett.

„Csak a munkájára koncentrál, és nem foglalkozik azzal, hogy milyen benyomások érik kívülről. Igen, a Cagliari ellen kihagyott egy tizenegyest, és én is majdnem elsírtam magam, de nem a hiba, hanem a közönség reakciója miatt. Sosem láttam még ennyi embert tapsolni egy kihagyott büntető után. Ebből is látszik, hogy Icardit szeretik és mögötte állnak” – zárta szavait az ügynök.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.03.17 12:24:27

Olasz labdarúgás PÓR KÁROLY

A szlovák utánpótlás-nevelés egyik nagy ígérete, Varga Atila magyar ajánlatokat is meghallgatna.

2017.03.10 20:33:44

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Ráadásul egy sokak által vitatott büntetőből • Donnarumma ismét zseniálisan védett, a legvégén Dybala döntött.

2017.03.01 20:31:16

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Lazio jobban, taktikusabban játszott a halovány Roma ellen, és nagy lépést tett a döntőbe jutás felé.

2017.02.28 20:18:38

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A szünetben még a déliek vezetett, de aztán beindult a bajnok, Higuaín ismét betalált volt csapatának.

2017.02.26 20:34:34

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Nainggolan két bombagóllal sokkolta a milánóiakat, a hajrában Icardi és Perotti is betalált.