nemzetisport.hu 2016.10.19 21:07 Frissítve: 2016.10.20 03:11

Internazionale: „Felejtsétek el, hogy Icardi elmegy”

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale csapatkapitánya és a szurkolók közötti botrány elülni látszik, legalábbis Mauro Icardi ügynöke szerint.

 

Mint beszámoltunk róla, az Internazionale labdarúgócsapatának mintegy 40 fanatikusa megpróbálta megtámadni a csapatkapitány Mauro Icardi autóját, majd fenyegető transzparenst helyezett el a háza előtt.

Wanda Nara, aki nemcsak ügynöke, hanem felesége is az argentin támadónak, száz százalékig biztos benne, hogy férje az affér ellenére marad jelenlegi csapatában és a drukkerek többsége támogatja őt.

Az önéletrajzi könyvben megjelent, szurkolókat sértő történet miatt a klub megbírságolta a játékost, aki később bocsánatot kért közleményben.

„Nem megy el, sőt, marad csapatkapitány is. A nyáron megvolt a lehetősége, hogy elhagyja a klubot, de a szurkolókkal való kapcsolata miatt itt maradt. Az újságok a bírságáról is túlozva beszéltek. A bruttó fizetésének egy kis százalékáról beszélünk, amit Mauro kérésére adományként továbbítottak. Senkit sem akart megbántani, a könyvből is eltávolította a sértő szavakat, és ez is bizonyítja, hogy rendes ember” ­– mondta Nara, aki azt is megmagyarázta, hogy a szurkolók miért állnak a férje mellett.

„Csak a munkájára koncentrál, és nem foglalkozik azzal, hogy milyen benyomások érik kívülről. Igen, a Cagliari ellen kihagyott egy tizenegyest, és én is majdnem elsírtam magam, de nem a hiba, hanem a közönség reakciója miatt. Sosem láttam még ennyi embert tapsolni egy kihagyott büntető után. Ebből is látszik, hogy Icardit szeretik és mögötte állnak” – zárta szavait az ügynök.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2016.12.02 20:18:18

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A kék-feketék zsinórban ötödik idegenbeli meccsükön maradtak nyeretlenek.

2016.11.03 12:52:38

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Álmainkban a Mariga visszainteget, avagy hogyan építsünk le egy BL-győztes és bajnok klubot?

2016.11.02 13:30:52

Olasz labdarúgás MAROSI GERGELY

De Boer is dicstelenül távozott, közben a Jakarta-Nancsing-Milánó háromszögben elmerül a klub.

2016.10.29 20:34:15

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A „hűtlen” találata döntött a rangadón, a Napoli balbekkje két gólpasszt adott – a Juventusnak.

2016.09.26 09:22:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Római varietéből mozgalmi daloskönyvekig, onnan a lelátóra. „Előre, budai srácok, előre, pesti fiúk!”