nemzetisport.hu 2016.10.19 21:07 Frissítve: 2016.10.20 03:11

Internazionale: „Felejtsétek el, hogy Icardi elmegy”

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Internazionale csapatkapitánya és a szurkolók közötti botrány elülni látszik, legalábbis Mauro Icardi ügynöke szerint.

 

Mint beszámoltunk róla, az Internazionale labdarúgócsapatának mintegy 40 fanatikusa megpróbálta megtámadni a csapatkapitány Mauro Icardi autóját, majd fenyegető transzparenst helyezett el a háza előtt.

Wanda Nara, aki nemcsak ügynöke, hanem felesége is az argentin támadónak, száz százalékig biztos benne, hogy férje az affér ellenére marad jelenlegi csapatában és a drukkerek többsége támogatja őt.

Az önéletrajzi könyvben megjelent, szurkolókat sértő történet miatt a klub megbírságolta a játékost, aki később bocsánatot kért közleményben.

„Nem megy el, sőt, marad csapatkapitány is. A nyáron megvolt a lehetősége, hogy elhagyja a klubot, de a szurkolókkal való kapcsolata miatt itt maradt. Az újságok a bírságáról is túlozva beszéltek. A bruttó fizetésének egy kis százalékáról beszélünk, amit Mauro kérésére adományként továbbítottak. Senkit sem akart megbántani, a könyvből is eltávolította a sértő szavakat, és ez is bizonyítja, hogy rendes ember” ­– mondta Nara, aki azt is megmagyarázta, hogy a szurkolók miért állnak a férje mellett.

„Csak a munkájára koncentrál, és nem foglalkozik azzal, hogy milyen benyomások érik kívülről. Igen, a Cagliari ellen kihagyott egy tizenegyest, és én is majdnem elsírtam magam, de nem a hiba, hanem a közönség reakciója miatt. Sosem láttam még ennyi embert tapsolni egy kihagyott büntető után. Ebből is látszik, hogy Icardit szeretik és mögötte állnak” – zárta szavait az ügynök.

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

2017.06.10 01:08:34

Olasz labdarúgás SZABÓ LÁSZLÓ

NS-PUBLICISZTIKA. Így persze már az is érthető: évtizedes riválisok – akár klubok, akár válogatottak drukkerei – miért képesek tisztelettel és szeretettel búcsúzni örök ellenfelük szimbolikus labdarúgóitól.

2017.05.30 07:44:30

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN (RÓMA)

„Tottival az utolsó klasszikus futballista távozik, most már csak playstationjátékosok vannak a világon és robotatléták.”

2017.05.28 17:21:01

Olasz labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Egy pályafutás az Örök Város és az AS Roma bűvöletében. A klubhűség szobra elbúcsúzott.

2017.05.17 20:49:30

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A nagy cél a triplázás: az Olasz Kupa zsebben, a scudetto hamarosan ott lesz. Csattanó a BL-döntőben?

2017.05.17 10:53:49

Olasz labdarúgás BORSI GERGELY

Lippi: Francesco egy szóval sem említette nekem, hogy visszavonulna.