Inter: „Wanda Narát csak a pénz érdekli, kiszúr Icardival”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.12.20. 12:29
null
Mauro Icardi korábbi ügynöke „nincs megelégedve” Wanda Nara munkájával (Fotó: AFP)
Abian Moreno, Mauro Icardi korábbi ügynöke egy rádiós műsorban alaposan odaszúrt az Inter-sztár jelenlegi ügynökének, Wanda Narának, aki egyben a futballista felesége is.

 

A játékosügynök a Radio Sportivában fejtette ki, hogy szerinte Wanda Nara mennyire rossz hatással van Icardi karrierjére.

„Icardi csatárként rengeteget tesz a pályán, de mégis sokan negatív alakként tekintenek rá, úgy, mint akit csak a pénz érdekel. Pedig az a munka, amit ő valójában elvégez, egészen fantasztikus, a mentalitása és a hozzáállása ráadásul az olasz ligába is fejlődést hoz. Ám Wanda Narát csak és kizárólag a pénz érdekli, egyáltalán nem törődik Icardi megítélésével, illetve azzal, hogy mekkora érték, hogy ő az Inter csapatkapitánya.”

„Egy ügynök beszélhet szerződéshosszabbításról, ám az egésznek ez az oldala egyáltalán nem elhanyagolható, sőt, nagyon is fontos, nem mutogathatsz szimplán csak arra, hogy »nesze, Icardi ilyen statisztikákat hoz«, majd üzengetsz a médiában. Arra lenne szükség, hogy menjen és tárgyaljon az Inter vezetőségével, és ne az internetre meg a médiára hagyatkozzon.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik