Inter: újabb jelölt neve vetődött fel Handanovic helyére

Vágólapra másolva!
2018.10.12. 17:14
null
Akár Cragno is válthatja a 34 éves Handanovicot az Internél (Fotó: AFP)
A legfrissebb hírek szerint a Cagliari kapusát, Alessio Cragnót szeretné leigazolni az olasz labdarúgó-élvonalban (Serie A) szereplő Internazionale a korosodó Samir Handanovic helyére.  

 

Többek neve felvetődött már Samir Handanovic utódjaként az Inter kapujában, néhány héttel ezelőtt állítólag még Jan Oblakot szerették volna elcsábítani a milánóiak az Atlético Madridtól. A Handanovichoz hasonlóan szintén szlovén kapus mellett szó volt Alban Lafon (Fiorentina), valamint Andrij Lunyin és Sergio Rico átigazolásáról is. Előbbi a Real Madrid játékosaként játszik jelenleg kölcsönben a Leganésnél, utóbbit meg a Sevilla adta kölcsönbe a Fulhamnek.

Minderről a Tuttosport számolt be, az olasz lap szerint azonban most új jelölt van Handanovic posztjára, mégpedig a Cagliari hálóőre, Alessio Cragno. Az viszont, hogy a 24 éves játékos valóban érkezik-e, részben attól függ, hogy az Inter meghosszabbítja-e második számú kapusának, Daniele Padellinek a szezon végén lejáró szerződését.

Handanovic 2012-ben, az Udinesétől érkezett az Interhez, azóta több mint 220 meccset játszott a klubnál, és a jelenlegi szezonban is kezdőként számolnak vele. Mivel viszont már 34 éves, egyre fontosabbá válik klubja számára, hogy a jövőre gondolván új kapust igazoljon.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik