Inter: összekaptak, Mancini napokon belül távozhat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.07.25. 19:29
A tekintélyes La Gazzetta dello Sport értesülése szerint nem biztos, hogy Roberto Mancini, az Internazionale vezetőedzője kitölti az idény végéig szóló szerződését – lehet, hogy a napokban távozik a milánói labdarúgócsapattól.

A Gazzetta úgy tudja, Mancini és a klubelnök Erick Thohir közötti súlyos nézeteltérések immár áthidalhatatlanok. Piero Ausilio igazgató állítólag tesz egy utolsó békítési kísérletet, de klubhoz közeli források szerint kevés az esély a kiegyezésre.

Mancini állítólag erősen nehezményezi, hogy a klub vezetőségének nincs határozott stratégiája, aminek következtében a csapat megerősítése sem halad megfelelően – Thohir elnök pedig egyre kevésbé örül az ilyen megnyilvánulásoknak.

A napokban beszámoltunk róla, hogy a klub vezetősége nem tervezi Mancini 2017 nyarán lejáró szerződésének meghosszabbítását.

ICARDI NEM ELADÓ


A sportigazgató Piero Ausilio elismerte, hogy találkozott az ezüstérmes Napoli képviselőivel, de elmondása szerint a fekete-kékek ragaszkodnak a legjobb játékosaikhoz.

„Nincs egyezség. Az Inter megtartja Icardit, ahogyan a többi játékost is. A célunk, hogy megerősítsük a csapatot és a klubot a legjobb játékosaink megtartásával. Nem érdekel, a Napoli mit tud ajánlani. Icardi szerződésében nincs kivásárlási záradék, és az Inter nem akarja eladni őt. Ez ilyen egyszerű."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik