Inter: „Nem tetszik, ahogy játszom? Cseréljünk helyet!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.14. 22:06
Juan Jesus, az Internazionale labdarúgócsapatának brazil védője megelégelte egy szurkoló zaklatását, és egészen új taktikával szerelte le az egyik kritikus fanatikust.

Az Internek továbbra sem megy a bajnokságban, a fekete-kékek a válogatott szünet előtt váratlanul sima, 3–0-s vereséget szenvedtek a Fiorentinától, és így visszacsúsztak a Serie A tabellájának 10. helyére.3–0-s vereséget szenvedtek a Fiorentinától, és így visszacsúsztak a Serie A tabellájának 10. helyére.

Nem csoda hát, hogy a drukkereknél is kezd betelni a pohár, a Twitteren a milánóiak védőjét, Juan Jesust találta meg az egyik Inter-fanatikus, amelyre kivételesen válaszolt is a brazil.

„Nem tetszik, ahogy játszom? Odaadom a keresetemet, éld az életemet, utazz, tréningezz, játssz helyettem. Szerinted úgyis csak szórakozás az egész. El sem tudod képzelni, hogy szenvedek egy vereség után. Mindenki maradjon annál, amihez ért, kérlek, szurkolj nekünk, mi pedig, ígérem, mindent meg fogunk tenni a pályán" – fakadt ki a Twitteren Juan Jesus.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik