Inter: Moratti továbbra is az indonéz ajánlaton töpreng

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.31. 14:42
Olasz sajtóhírek szerint tovább folytatja a tárgyalásokat Massimo Moratti az indonéz érdeklődővel az Internazionale részvényeinek lehetséges értékesítéséről.

Moratti az utóbbi hetekben már egyeztetett Erick Thorir indonéz üzletemberrel, akinek apja, Teddy Thorir egy 25 milliárd eurós ipari birodalom feje. Az új befektető segítségével lehetőség nyílna merészebb nyári átigazolásokat is megvalósítani, valamint a tervezett új stadion építéséhez is szükség lenne további források bevonására.

A korábbi hírek arról szóltak, hogy Thorir többségi részesedést szeretne szerezni, Moratti azonban ezt elutasította. A Gazzetta dello Sport 250 és 300 millió euró közötti ajánlatról írt, míg a Corriere dello Sport szerint 100 milliót adna az indonéz üzletember a nyári igazolásokra. A beszámolók szerint a a tárgyalások jelenleg egy kisebbségi (20 és 30 százalék között) részvénycsomag értékesítéséről szólnak, amely a későbbiekben tovább növelhető lenne. Az elnök hangsúlyozta, hogy nincsen szó határidőről, ameddig meg kell állapodniuk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik