Inter: elégedetlen a csodafiú, ügynöke megoldást sürget

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.12.06. 15:33
Nincs kibékülve jelenlegi helyzetével Gabriel, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Internazionale nyáron szerződtetett támadója.

A 20 éves Gabriel Barbosa néhány hónapja óriási reményekkel érkezett az olasz klubhoz, amely nem is keveset, 28 millió eurót fizetett a játékosért a Santosnak.Gabriel Barbosa néhány hónapja óriási reményekkel érkezett az olasz klubhoz, amely nem is keveset, 28 millió eurót fizetett a játékosért a Santosnak.

Gabrielt a brazil labdarúgás egyik legnagyobb tehetségeként tartják számon (négyszer már a válogatottban is pályára lépett, kétszer betalált), ám az Inter színeiben eddig mindössze 16 percet kapott, amivel nincs kibékülve.

„Gabriel jelenleg nem boldog – öntött tiszta vizet a pohárba a futballista ügynöke, Wagner Ribeiro. – Nem öltözői problémák vannak, nem is a csapattársakkal okozzák a gondot, hanem az, hogy Gabriel nem kapja meg a lehetőséget arra, hogy a pályán bizonyítsa rátermettségét.”

„Ezt a helyzetet januárban mindenképp meg kell oldani. Frank de Boer a menesztése előtt azt mondta, semmi baj sincs Gabriellel, ám sem tőle, sem az azóta kinevezett Stefano Piolitól nem kap esélyt a tehetséges játékos. De most komolyan, ha egy Gabrielhez hasonló támadó akkor sem léphet pályára, amikor az Inter háromgólos hátrányban van egy Napoli ellen, akkor mikor játsszon?”

Ribeiro elárulta, benne van a pakliban, hogy Gabriel visszatér Brazíliába, ám az visszalépés lenne, így erre jelenleg nincs sok esély. A sztárügynök úgy véli, a legjobb megoldás az lenne, ha a fekete-kékek egy másik olasz klubnak adnák kölcsön ügyfelét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik