Inter: a többségi tulajdonos vállalat örököse lett az új elnök

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.26. 13:11
null
Steven Csang lett az Inter történelmének legfiatalabb elnöke (Fotó: AFP)
Közösségi oldalain jelentette be az olasz labdarúgó-élvonalban (Serie A) szereplő Internazionale, hogy új elnöke a csupán 26 éves Steven Csang lett.

 

Az Internazionale többségi tulajdonával rendelkező Suning Group örökösét, Steven Csangot nevezték ki a klub új elnökének. Az Inter egy videót töltött fel közösségi oldalaira az új elnök bejelentése kapcsán.

Ez egyben azt jelenti, hogy véget ért Erick Thohir ötéves megbizatása a vezetői poszton. Az új elnök mindössze 26 éves, amivel nem meglepő módon a milánói klub történelmének legfiatalabb vezetője lett.

Steven Csang édesapjának, Csang Csin-tungnak a cégcsoportja 2016 nyarán vásárolta meg az Inter részvényeinek 68.55 százalékát, ami egyben az akkor már kevés befolyással rendelkező korábbi elnök, Massimo Moratti végleges távozását jelentette.

 

I'm Steven Zhang and this is my vision | #StevenIsHere

A club that is the expression of a city. A city that is made by and makes its people. A man who works for all of us with the will to make anything happen. Inter's XXI president shares his view on Inter's future. Un club che è espressione di una città.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik