HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2017.12.09 17:55 Frissítve: 2017.12.09 17:55

Inter: „A Juventus nagy rivális, szinte mindenki veszített már ellene"

Ma este az Internazionalét fogadja a Juventus az olasz futballtörténelem egyik, ha nem a legnagyobb (múltú) összecsapásán, a Derby d'Italián. A meccset megelőzően a vendégek edzője, Luciano Spalletti vázolta fel az esélyeket.

HIRDETÉS

 

A két együttes közül jelenleg az Inter áll előkelőbb helyen a tabellán, ami a milánóiak esetében ezúttal azt jelenti, hogy vezetik a bajnoki pontvadászatot. A harmadik helyezett Juventus hátránya viszont mindössze két pont, így ha hazai győzelem születik szombat este, riválisuk elé kerülnek a „zebrák".

Természetesen a vendégek edzője, Luciano Spalletti számára is különleges ez a csata, de az olasz szakember leszögezte: nem akármiért utaznak Torinóba.

„Nagy történelme van ennek a találkozónak, ahogyan az érzések is különlegesek a rajongók, valamint a két klub számára – mondta Spalletti. – Ez azt jelenti, hogy az eredmény egyedülálló lesz, bármelyikünk is szerzi meg a három pontot. Viszont úgy kell Torinóba mennünk, hogy a lehető legjobb eredménnyel jöhessünk haza."

„A Juventus mindenki számára nagy rivális, hiszen szinte mindannyian veszítettünk már ellene. Nem szabad elbíznunk magunkat a tabellán elfoglalt helyezéseket látva, hiszen nem az ellen a csapat ellen játszunk, amelyik csak a harmadik helyen áll, hanem az ellen, amelyik megnyerte a bajnokságot az elmúlt hat szezonban" – szögezte le a vendégek vezetőedzője.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

2018.08.31 19:21:22

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Remekül kezdtek a milánóiak, de az egyenlítés után lefagyott a Gattuso-gépezet, ám a végén Cutrone...

2018.08.28 16:34:07

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Szuper kezdő, fillérekből? Ilyen a mesében sincs már, de viszonylag olcsón lehet építeni egy ütős 11-et.

2018.08.25 10:27:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A gyenge kezdés után a torinóiak Pjanic és Mandzukic találatával bedarálták ellenfelüket.

2018.08.23 09:32:04

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

„Az öltözködés, a megjelenés fontos része a kultúránknak, mindegy, hogy nőkről vagy férfiakról van szó.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS