Inter: 70 milliónál tart az Icardiért tett ajánlat; egy brazil a kulcs?

Vágólapra másolva!
2016.07.31. 11:51
Miközben az Arsenal sem tett le még teljesen Mauro Icardi, az Internazionale csatárának megszerzéséről, olasz értesülések szerint a Napoli egyre erősebb ajánlatokkal ostromolja a milánói klubot.

A Juventushoz szerződő Gonzalo Higuaín pótlásán dolgozó Napoli több (45-55 millió euró közötti) ajánlatot is tett a 23 éves Mauro Icardiért, legutóbb 70 millió euróról szóló ajánlattal kereste meg az Intert. Az üzletbe Manolo Gabbiadini játékjogát is bevonnák, a déliek támadójának értéke nagyjából 20 millió euró. Mauro Icardiért, legutóbb 70 millió euróról szóló ajánlattal kereste meg az Intert. Az üzletbe Manolo Gabbiadini játékjogát is bevonnák, a déliek támadójának értéke nagyjából 20 millió euró.

Az Inter eddig hajthatatlannak tűnt, kérdés, miként reagál a 70 millió euróra.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy Icardival már sikerült megegyeznie a Napolinak, évente 6.5 millió eurót kereshetne, ha csapatot vált. Az argentin támadó csereként lépett pályára a Bayern München elleni felkészülési mérkőzésen, pont ő szépített a 4–1-re elveszített találkozón.

Szombaton már arról lehetett olvasni, hogy a Santosban futballozó Gabigol esetleges érkezésétől függhet Icardi távozása. A Juventus által is figyelt támadó 30 millió euróért megszerezhető.

Icarditól függetlenül szinte biztosnak tűnik, hogy érkezik a Napolihoz Arkadiusz Milik az Ajaxtól. A lengyel csatárért sajtóhírek szerint 25 millió eurót (plusz 5 millió euró opciós bónusz) fizetnek, és hétfőn mutatják be.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik