Inter: „40 millió euró? Ennyiért szóba sem állunk a kérőkkel”

Vágólapra másolva!
2015.03.02. 09:34
Piero Ausilio, az Internazionale labdarúgócsapatának sportigazgatója elmondta, a közeljövőben nem tervezik Mauro Icardi eladását, hosszú távon számolnak ugyanis az argentinnal.

A még mindig csak 22 esztendős Mauro Icardit a nemzetközi sportsajtó szinte minden európai topklubbal összeboronálta már, korábbi lapértesülések szerint a Chelsea, a Manchester United, valamint a Juventus is szívesen látná a soraiban a csatárt, aki a 2014–2015-ös idényben már 14 gólnál jár a bajnokságban.a Chelsea, a Manchester United, valamint a Juventus is szívesen látná a soraiban a csatárt, aki a 2014–2015-ös idényben már 14 gólnál jár a bajnokságban.

„Nem akarjuk eladni Icardit a közeljövőben, így nincs miről beszélni. Sokan kérdezik, mi van akkor, ha egy csapat negyvenmillió eurót kínál érte. A válaszom ugyanaz, ennyiért szóba sem állunk a kérőkkel. Icardi az Inter egyik legfontosabb játékosa, elképesztően tehetséges, és örülünk, hogy nálunk játszik, eszünk ágában sincs elengedni őt” – mondta Piero Ausilio, az Internazionale sportigazgatója.

A Barcelonában és a Sampdoriában nevelkedő Icardi szerződése 2018 nyarán jár le a milánóiaknál, piaci értékét a transfermarkt.de jelenleg 21 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik