Fiorentina: tisztázni kellett a helyzetet a dühös Sousával

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.10. 12:07
Elsimulóban vannak a hullámok, amelyek a Fiorentina labdarúgócsapatának vezetőségében keletkeztek a téli átigazolási időszakban.

A jól informált La Gazzetta dello Sport beszámolója szerint Paulo Sousa vezetőedzőnél akkor telt be a pohár, amikor nem sikerült szerződtetni Emanuel Mammanát. A klub vezetősége úgy ítélte meg: a 19 éves argentin védő nem elég ismert futballista ahhoz, hogy kifizessék érte a River Plate által meghatározott, magasnak tartott vételárat.

Mario Cognini klubelnök kedden átbeszélte a vitás kérdéseket Sousával, a hírek szerint rendezték a konfliktust, és megállapodtak abban is, hogy a vezetőség ellen lázadó szurkolók előtt egységesen képviselik a klub álláspontját, vagyis Sousa „nem beszél ki a kánonból”, nem hárítja a felelősséget a klubtulajdonos Della Valle családra.

A napokban a „violák” korábbi vezetőedzője, Cesare Prandelli is megszólalt az ügyben. A volt szövetségi kapitány szorgalmazta: ha Sousa nem dönthet egymaga az új igazolásokról, akkor ezt tisztázzák vele, vonják be a döntéshozatalba, mert különben állandósul a feszültség a klubon belül, a klub körül.

Fontos volt a tisztázó beszélgetés, hiszen a Serie A tabellájának harmadik helyén álló Fiorentinára nehéz mérkőzés vár: vasárnap este az egyik közvetlen rivális, az Internazionale látogat Firenzébe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik