Fiorentina: hétfőn szerződést hosszabbítottak volna Astorival

Vágólapra másolva!
2018.03.04. 20:09
Mint beszámoltunk róla, sokkoló hirtelenséggel, 31 éves korában elhunyt Davide Astori, a Fiorentina csapatkapitánya. A tragikus esemény után a firenzei klub elnöke elárulta, a 14-szeres olasz válogatott védővel a hétfőn hosszabbítottak volna szerződést.

„Óriási fájdalom – idézi Andrea Della Vallét, a Fiorentina elnökét a Sport Mediaset. – Csak a családjára, a barátnőjére, a kislányára tudok gondolni. Büszke vagyok rá, hogy az utóbbi négy évben velünk volt. Különleges kapcsolatom volt vele, kivételes képességekkel volt megáldva. Hétfőn hosszabbított volna szerződést, így Firenzében fejezhette volna be a pályafutását.” „Óriási fájdalom – idézi Andrea Della Vallét, a Fiorentina elnökét a Sport Mediaset. – Csak a családjára, a barátnőjére, a kislányára tudok gondolni. Büszke vagyok rá, hogy az utóbbi négy évben velünk volt. Különleges kapcsolatom volt vele, kivételes képességekkel volt megáldva. Hétfőn hosszabbított volna szerződést, így Firenzében fejezhette volna be a pályafutását.”

Mint ismert, az Udinese elleni meccs előtt, egy udinei szállodában, éjszaka érte a halál Davide Astorit, a Fiorentina csapatkapitányát. Az ügyészségi vizsgálat szerint hirtelen szívmegállás okozta a halálát.

A tragédia miatt nemcsak a Fiorentina Udinese elleni bajnokija maradt el, hanem a 27. forduló többi összecsapását is elhalasztották.

ITTmegnézheti, hogyan búcsúzott Astoritól a futballvilág,ITTGianluigi Buffon szívszorító levelét olvashatja.

A Fiorentina ezzel a megható videóval köszönt el csapatkapitányától:

ACF Fiorentina on Twitter

In ricordo del #capitano Davide #Astori https://t.co/6OiBL4VVAZ


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik