Fiorentina: folytatódik a pechszéria, újabb csatár dőlt ki

Vágólapra másolva!
2014.09.22. 22:13
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Fiorentina továbbra is hadilábon áll a szerencsével csatárposzton, ezúttal Mario Gomez dőlt ki három hétre sérülés miatt.

A „violák" korábban hónapokra elvesztették Giuseppe Rossit újabb térdsérülése miatt, az olasz támadó várhatóan csak februárban térhet vissza, most pedig a Gomezt is nélkülözni lesznek kénytelenek egy időre.

A német játékos az előző szezon nagy részét kihagyta térdsérülése miatt, most pedig húzódást szenvedett a jobb combjában.

A hétvégén az Atalanta ellen végig játszó Gomez hat-hét tétmeccsről marad le klubcsapatában, valamint a német válogatott októberi selejtezőin sem léphet pályára. Giuseppe Rossit újabb térdsérülése miatt, az olasz támadó várhatóan csak februárban térhet vissza, most pedig a Gomezt is nélkülözni lesznek kénytelenek egy időre.

A német játékos az előző szezon nagy részét kihagyta térdsérülése miatt, most pedig húzódást szenvedett a jobb combjában.

A hétvégén az Atalanta ellen végig játszó Gomez hat-hét tétmeccsről marad le klubcsapatában, valamint a német válogatott októberi selejtezőin sem léphet pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik