Felkészülés: Samuel bólintott, Coutinho bűvölt, az Inter 2-0-ra nyert

Vágólapra másolva!
2012.07.15. 19:01
Az olasz élvonalbeli Internazionale labdarúgócsapata nemzetközi felkészülési mérkőzésen Walter Samuel és Coutinho góljával 2–0-s győzelmet aratott a szlovén első ligás Koper ellen.

A nyáron alaposan átalakult (meggyengült?), idegenbeli piros mezében pályára lépő Inter 4–2–3–1-es taktikai felállással, Handanovic – Bianchetti, Ranocchia, Samuel, Mbaye – J. Zanetti, Guarín – Nagatomo, Palacio, Coutinho – Milito összeállításban kezdett a Koper ellen, több alapember még nyári pihenőjét töltötte. Az első félidőben irányított az Inter, de gólig nem, csak gólvonalig jutott – a 45. percben Mbaye előkészítése után Milito ünnepelt majdnem gólt, de Mavric az utolsó pillanatban menteni tudott.

A szünetben Bianchetti helyére beállt Maicon, a fekete-kékek pedig bedarálták a Kopert. Az 56. percben egy jobb oldali Fredy Guarín-szabadrúgás után több Inter-játékos is őrizetlenül maradt, közülük Walter Samuel használta ki a lehetőséget, a Koper hálójának jobb alsó sarkába fejelt.

A végeredményt a 71. percben Coutinho állította be, a brazil támadó egy pazar indulócsellel szétszórta a szlovén védelmet, még egyszer visszahúzta a labdát, majd higgadtan értékesítette az előtte adódó esélyt.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
INTERNAZIONALE (olasz)–KOPER (szlovén) 2–0 (0–0)
Rovereto.
INTER: Handanovic (Castellazzi, 63.) – Bianchetti (Maicon, a szünetben), Ranocchia, Samuel (Garritano, 77.), Mbaye – J. Zanetti, Guarín (J. Del Piero, 77.) – Nagatomo (Livaja, 59.), Palacio (Benassi, 65.), Coutinho – Milito (Longo, 69.).
KOPER: Hasic – Palcic, Djukic, Mavric (Blazic, 59.), Bagaric – Guberac, Covilo – Vubalo (Crnigoj, 77.), Popovic (Stulac, 81.), Pucko – Majcen (Barisic, 59.).
Gólszerző: Samuel (56.), Coutinho (71.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik