Edzősors: magyaros csapat mestere lehet Claudio Ranieri?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.03.24. 15:14
Claudio Ranieri február végén búcsút vett a Leicester City labdarúgócsapatától, amellyel az előző idényben csodát tett és bajnoki címet nyert. Az olasz mesternek azóta nincs állása, ám könnyen lehet, hogy nem sokáig lesz munkanélküli…

A Corriere dello Sport és a Marca arról számolt be, hogy az olasz élvonalban szenvedő és továbbra is a kiesés elől menekülő Palermo mindent bedob Ranieri megszerzéséért.az olasz élvonalban szenvedő és továbbra is a kiesés elől menekülő Palermo mindent bedob Ranieri megszerzéséért.

A Balogh Norbertet és Sallai Rolandot is soraiban tudó szicíliai együttes az előző hat bajnokiján csupán egyetlen pontot gyűjtött, így már hét pontra nőtt a hátránya a kiesőzóna felett utolsóként álló Empoli mögött, és úgy tűnik, egyre nagyobb a baj.

A január végén kinevezett Diego López egyelőre nem győzte meg a Palermo közismerten válogatós elnökségét, így könnyen lehet, hogy máris búcsút intenek az uruguayi edzőnek. A megoldást pedig az olaszok szerint Ranieriben látja a Palermo.

Sőt, Paul Baccaglini elnök a hírek szerint nem sajnálná a pénzt sem az olasz edző szerződtetésére, sem az erősítésekre, így az egyetlen kérdés csupán az, Ranierit érdekli-e az állás...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik