Edzősors: Hogy én a Milannál? Ez kamu! – Wenger

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.07. 15:39
A 2018 nyarán az Arsenaltól 22 esztendő után leköszönő Arsene Wenger szerint kitalációk azok a híresztelések, miszerint megállapodott volna a Serie A-ban szereplő Milan labdarúgócsapatával.

Mint azt néhány napja megírtuk, a France Football kész tényként számolt be róla, miszerint a 69 esztendős Wenger „hetekig” tárgyalt a piros-feketék vezetőségével, a megállapodás pedig állítólag már meg is született. a France Football kész tényként számolt be róla, miszerint a 69 esztendős Wenger „hetekig” tárgyalt a piros-feketék vezetőségével, a megállapodás pedig állítólag már meg is született.

A francia portál hozzátette, hogy a Milan jelenleg nem áll rosszul Gennaro Gattuso irányítása alatt (a negyedik a bajnokságban – a szerző), ugyanakkor az egyesület tulajdonosi köre, az Elliott Managementet alapító Paul és Gordon Singer nincs teljesen megelégedve Gattusóval, a páros ráadásul nagy rajongója volt Wenger munkásságának az Arsenalnál.

A France Football továbbá megjegyezte, több forrása is megerősítette, hogy Wengert hamarosan bejelenti a Milan. Arsene Wenger most viszont elmondta, a híresztelés nem igaz.

„Az egyetlen dolog, amit ezzel kapcsolatban mondhatok, az az, hogy nem igaz, kitaláció – idézi a BeIN Sports a szakembert. – Ha már aláírtam volna valahova, akkor elárulnám nektek, ebben biztosak lehettek, de ezek a híresztelések nem fedik a valóságot.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik