Delneri megtartását a szezon végén dönti el a Juve vezetősége

Vágólapra másolva!
2011.04.19. 16:28
null
Delneri torinói regnálása könnyen lehet, hogy csak az idény végéig tart (Fotó: Reuters)
Raportra megy a szezon végén Luigi Delneri, a Juventus labdarúgócsapatának vezetőedzője. A Juve-főnökség meghallgatja a tréner beszámolóját a sikertelen 2010–2011-es szezonról, és ezt követően dönt arról, vele kívánja-e folytatni a munkát.

Könnyen elképzelhető, hogy a 2011–2012-es idényben már ismét új edző ül a Juventus kispadján: az elégedetlen vezetők május végén hallgatják meg Luigi Delneri beszámolóját, és könnyen lehet, hogy a beszámoló egyben kiszámoló is lesz – természetesen a tréner számára.

A Juve gyakorlatilag semmit sem lépett előre a kifejezetten rosszul sikerült 2009–2010-es évadhoz képest: jelenleg a 7. helyen áll a Serie A-ban, az El-szereplésért még legalább egy helyet előre kell lépni, és a kupából is kiesett.

„A klubvezetés a döntéseit az edző szezon során mutatott munkája alapján fogja meghozni. Kétéves szerződést kötöttünk Delnerivel, és beszélni fogunk vele, mert vannak megvitatandó problémák. Átgondoljuk a témát, aztán döntünk a kérdésben" – mondta a Sky Italiának Giuseppe Marotta.

Az erősítési és átigazolási tervekről a sportigazgató elmondta: Alessandro Del Pieróval hamarosan új, egyéves megállapodást írnak alá, Gianluigi Buffont mindenképpen meg kívánják tartani, valamint végleg szerződtetnék a Liverpooltól Alberto Aquilanit. Marotta elismerte: a Juventus Carlos Tévezt szeretné megszerezni a nyáron, de a tárgyalássorozat „nem lesz könnyű" a torinóiak számára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik