Chelsea: a brazil védő, Alex szívesen aláírna olasz kérőjéhez

Vágólapra másolva!
2011.08.20. 11:35
Hetek óta csábítgatja a remek felépítésű brazil középső védőt, Alexet a Juventus a Chelsea együttesétől, és a jelek szerint nem is eredménytelenül.

„Tudomásom szerint az olaszok kölcsönbe vinnének – nyilatkozta a hétmillió euró körüli összegre értékelt Alex a Sky Sport Italiának. – Ez viszont sem nekem, sem a klubomnak nem jó. Az ügynököm kapcsolatban áll a Juve vezetőivel, de az biztos, hogy kölcsönbe nem megyek. Huszonkilenc éves vagyok, és még négy idényt lehúzok Európában. Ha egy ilyen időtartamú szerződést ajánlana a Juventus, szívesen aláírnám."Alex a Sky Sport Italiának. – Ez viszont sem nekem, sem a klubomnak nem jó. Az ügynököm kapcsolatban áll a Juve vezetőivel, de az biztos, hogy kölcsönbe nem megyek. Huszonkilenc éves vagyok, és még négy idényt lehúzok Európában. Ha egy ilyen időtartamú szerződést ajánlana a Juventus, szívesen aláírnám."

Ritka őszinte szavak a mai futballban, bár nem árt ezzel sem vigyázni.

„Szeretnék Olaszországban futballozni, egyszer kis híján a Milanhoz igazoltam" – folytatta a dél-amerikai, de érezhette, hogy ezzel némileg elvetette a sulykot, mert sokáig dicsérte ezek után a Juventust; és kifejezte a reményeit, hogy könnyen megegyezik a két egyesület a vételáráról.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik