Brescia: Feczesin vasárnap visszatér, a Serie A-ban is szerepelhet

Vágólapra másolva!
2010.07.08. 12:49
Korábban beszámoltunk róla, hogy Feczesin Róbertnek a kölcsönszerződése lejártával Debrecenből vissza kell térnie az olasz élvonalba feljutott Bresciához. A labdarúgó vasárnap csatlakozik a Vass Ádámot és Varga Rolandot is foglalkoztató klubhoz, és menedzsere, Filipovics Vladan szerint arra is van esély, hogy a csatár marad a Serie A-ban induló klubnál.

„A Brescia vezetői figyelemmel követték Feczesin debreceni teljesítményét, hasznosnak ítélték meg a kölcsönadását, mert úgy vélik, hogy jól játszott Debrecenben. Robi vasárnap utazik vissza az olasz csapathoz, elkezdi a felkészülést, és alighanem az edzéseken nyújtott teljesítményétől is függ majd, hogy maradhat-e a Bresciánál a következő szezonban" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a játékos menedzsere, Filipovics Vladan.

Olasz lapértesülések szerint felvetődött, hogy Feczesin a másodosztályú Albinolefféhez kerül a 26 éves védőért, Gabriele Pericóért cserébe, de Filipovics szerint ez egyelőre csak találgatás, mert még semmilyen végleges döntés nem született a csatár jövőjét illetően.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik