Bologna: négy játékos bulizni ment, büntetésre számíthatnak

Vágólapra másolva!
2017.03.10. 11:04
A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint a Serie A-ben szereplő Bologna labdarúgócsapatának négy játékosa, Adam Masina, Mariosz Oikonomu, Erick Pulgar és Federico Viviani a napokban még hajnali 1.30 órakor is egy éjszakai klubban tartózkodott, amiért klubjuk megbüntetheti őket.

Nagy Ádám csapattársai négy nappal a Sassuolo elleni bajnoki mérkőzést megelőzően a Giostra nevű szórakozóhelyen töltötték az estét (és az éjszaka egy részét is), ami önmagában nem számítana súlyos fegyelmi vétségnek – ráadásul a másnapi edzésre is csak a délutáni órákban került sor –, de az időzítés nem szerencsés.

A Bologna ugyanis a Napolitól elszenvedett 7–1-es vereség óta öt meccsen csak egy pontot szerzett a Serie A-ban, így a klubvezetők ebben a helyzetben minden kihágást szigorúbban büntethetnek – az Olaszországból érkező hírek szerint Vivianiék sem ússzák meg következmények nélkül.

Nagy Ádám együttese 27 forduló után a 16. helyen áll az olasz bajnokságban, a 12. pozíciót elfoglaló Sassuolo elleni meccsét vasárnap 12.30 órától rendezik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik