Bologna: hamarosan eljöhet Nagy Ádám ideje

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.28. 13:53
A 1000cuorirossoblu.it nevű olasz portál szerkesztője szerint a Bolognánál hosszú hetek óta mellőzött Nagy Ádám hamarosan lehetőséget kaphat a bizonyításra Roberto Donadoni vezetőedzőtől.

A 22 esztendős magyar középpályás az előző szezonban alapembere volt a bennmaradást kiharcoló együttesnek, a most zajló szezonban azonban augusztus közepe, a Cittadella elleni Olasz Kupa-búcsú óta nem lépett pályára – akkor kezdőként 75 percet játszott, azóta viszont a Bologna mind a hat bajnokiját a kispadról nézte végig.

Nagy Ádámot nem segíti, hogy a Bologna nyáron megszerezte a Milantól az olasz válogatott Andrea Polit, akivel kulcsemberként számol Donadoni, és bár Blerim Dzemaili szintén távozott, Poli mellett Erick Pulgar és – néhány esetben vagy – Godfred Donsah játszik a középpálya tengelyében.

Nagy menedzsere, Kövesdi Viktor korábban elmondta, ügyfele pályafutása legnehezebb időszakát éli, de ez arra sarkallja, hogy még többet dolgozzon. Hogy azt nem hiába teszi, arra a fentebb említett olasz portál, a Bolognával kapcsolatban egyébként jól értesült szerkesztőjének az írása lehet a megerősítése, miszerint a magyar játékos hamarosan végre lehetőséget kaphat Donadonitól – akár már a Genoa elleni szombati bajnokin.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik