Berlusconi: Ronaldinho jobb, mint Cassano

Vágólapra másolva!
2010.12.17. 19:32
null
Cassano nem Ronaldinho, hanem Inzaghi (balra) helyét veheti át<br />(Fotó: Action Images)
B&aacute;r Silvio Berlusconi Ronaldinh&oacute;t jobb j&aacute;t&eacute;kosnak tartja Antonio Cassan&oacute;n&aacute;l, a Sampdori&aacute;val &ouml;sszekap&oacute; csat&aacute;r m&eacute;gis a Milan labdar&uacute;g&oacute;csapat&aacute;ba ker&uuml;lhet. Adriano Galliani aleln&ouml;k szerint j&oacute;l haladnak a t&aacute;rgyal&aacute;sok, b&aacute;r az probl&eacute;m&aacute;t okozhat, hogy a Real Madridnak nem akarnak fizetni.

Berlusconi nincs elragadtatva Cassano megszerzésének lehetőségétől, ettől függetlenül a csatár mégis a piros-feketéknél köthet ki.

„Cassano? Ronaldinho jobb nála" – jelentette ki az olasz kormányfő, akinek tulajdonosként még ma is komoly beleszólása van a Milan ügyeibe.

Adriano Galliani szavaiból azonban arra lehet következtetni, hogy a piros-feketék komolyan gondolják a problémás támadó megszerzését.

„A tárgyalások jól haladnak, de még korántsem fejeződtek be – mondta az alelnök. – A problémát az ötmillió euró jelenti, amit a Real Madridnak kellene átutalnunk. Megegyeztünk Cassanóval és a Sampdoriával is. De ki fizet a Realnak? Nekünk nem áll szándékunkban, ez a gond."

Mint korábban megírtuk, a Sampnak 5 millió euró körüli összeget kell fizetnie a játékos korábbi klubjának, ha ő a szerződése lejárta előtt távozik a genovai csapattól.

Hogy milyen módon oldják meg a felek ezt a problémát, azt még nem tudni, Galliani azt viszont elárulta, hogy nem a keveset játszó Ronaldinho helyére szerződtetnék Cassanót, hanem a korban már igencsak benne lévő Pippo Inzaghiéra.

Cassano aztán egy péntek esti televíziós műsorban megerősítette, hogy megegyezett a milánói klubbal, majd a riporter, Mario Stafelli által átnyújtott Milan-mezt magára is öltötte.

„Nem rossz, igaz? Illik hozzám" – mondta Cassano, majd így folytatta: – Ki ne fogadta volna el a Milan ajánlatát? A történelem egyik legnagyobb csapata. Meglátjuk, mi történik a következő napokban. Még pontot kell tenni néhány dolog végére."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik