Az apa megütötte a 17 éves bírót, a fia sírva kért bocsánatot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.04. 08:48
Az egyik szülő megütötte a játékvezetőt egy vasárnapi serdülő mérkőzésen az olaszországi Puglia régióban, mert nem értett egyet a fiatal bíró egyik ítéletével.

A szomorú eseményről a tartományi Nuovo Quotidiano című újság számolt be, majd a történetet átvették az országos lapok, így a La Gazzetta dello Sport internetes oldala is. A két falu, Tricase és a Sogliano Cavour 14-15 éves fiataljainak összecsapásán egy apának a második félidőben elborult az elméje, amikor nem értett egyet az egyik döntéssel, átugrott a kerítésen, majd többször megütötte a mérkőzés 17 éves játékvezetőjét.

A találkozó félbeszakadt, a bíró kórházi ellátásra szorult, sérülései várhatóan három napon belül gyógyulnak. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított.

A cikk szerint a történet egyetlen pozitívuma az agresszív apa fiának viselkedése, aki még a pályán, könnyek közepette kért bocsánatot a bántalmazott bírótól, illetve a mérkőzés összes résztvevőjétől.

Olaszországban azért is váltott ki nagy visszhangot a tricasei bíróverés, mert egy hete a Veneto régióbeli Cavallinóban egy hasonlóan agresszív szülő ugyancsak egy fiatal játékvezetőt bántalmazott.

A MÉRKŐZÉSEN KÉSZÜLT VIDEOFELVÉTEL, AMELYEN A JÁTÉKVEZETŐ BÁNTALMAZÁSA NEM LÁTHATÓ

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik