Atalanta: Garics szerint döntő fontosságú tíz nap következik

Vágólapra másolva!
2010.03.15. 14:24
Garics György, az Atalanta magyar-osztrák kettős állampolgárságú védője úgy véli, ha csapata nem nyeri meg következő két mérkőzését, kiesik az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból.

„Ha nem győzzük le a Livornót és a Cagliarit, akkor sajnos vége a dalnak – nyilatkozta Garics György az L'Eco di Bergamo nevű rádiónak a Parma elleni hét végi 1–0-s vereséget követően. – Különösen a Livorno elleni győzelem lenne fontos, mert ez esetben megelőznénk őket, ami jót tenne a lelkünknek."

Garics szerint biztató, hogy bár a Parmától kikaptak, a támadásaikban több volt a veszély, mint a megelőző mérkőzéseken. A légiós nagyra értékeli, hogy szurkolóik nem hagyták cserben őket; kitartásukért cserébe megalkuvást nem tűrő játékot ígért:

„Ahogy korábban is mondtuk, elképzelhető, hogy kiesünk, az viszont nem fordulhat elő, hogy nem teszünk meg mindent a megkapaszkodásért. Úgy kell küzdenünk a folytatásban, hogy tükörbe tudjunk nézni."

A Serie A 17. helyén álló Atalanta a legutóbbi öt fordulóban egyszer sem győzött, és az elmúlt 15 bajnokijából is mindössze kettőt nyert meg. A már bennmaradást érő helyen álló Laziótól négy ponttal lemaradó bergamóiak a Livornóval (március 21.) és a Cagliarival (24.) is hazai pályán találkoznak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik