Atalanta: Chelsea, Pool, MU, City, Arsenal – válogathat a nagy felfedezett

Vágólapra másolva!
2016.12.30. 13:37
Angol sztárklubok sora szeretné elcsábítani a 2016–2017-es Serie A-szezon egyik nagy felfedezettjét, az Atalantában futballozó Franck Kessiét. Erről Kessié ügynöke, George Atangana számolt be.

„A Premier League-ből rengetegen érdeklődnek. A Chelsea, a Liverpool, a Manchester United, a Manchester City és az Arsenal is. Arra most nem tudok válaszolni, hogy mennyiért lehet megszerezni, de a világ egyik legjobb fiatal játékosáról beszélünk. Ami számunkra fontos, hogy olyan klubhoz kerüljön, amely a megfelelő projektet kínálja számára. Franck még nagyon fiatal, így hát nagyon óvatosan kell eljárnunk, ha a fejlődéséről van szó” – idézi az Independent Atanganát.Atanganát.

Az 1996-os születésű elefántcsontparti középpályás az őszi Serie A-idény egyik szenzációja, 17 tétmérkőzésen 7 góllal segítette az Atalantát. A bergamói remeklés nagycsapatok sorának keltette fel az érdeklődését, a Juventus a goal.com szerint már 25 millió eurót kínált érte, ám az Atalanta 30 millió alatt nem adná el egyik érdeklődőnek sem. A klubjánál 2021. június 30-ig érvényes szerződéssel bíró, középső és védekező középpályásként is bevethető Kessié bekerült az elefántcsontparti válogatott Afrikai Nemzetek Kupájára készülő keretébe is – a gaboni kontinenstorna január 14-én kezdődik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik