HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2014.09.09 08:36 Frissítve: 2015.03.17 01:07

AS Roma: Benatia mérgező volt és hazug - állítja az elnök

James Pallotta, az AS Roma labdarúgócsapatának elnöke kíméletlenül bírálta a Bayern Münchenbe igazolt Mehdi Benatiát, mondván, a marokkói védő hazudott a klubvezetőknek, mikor szóbeli egyezséget kötött velük a szerződéshosszabbításról.

HIRDETÉS
Benatia bemutatása után a Bayern Münchennél (Fotó: Reuters)

„Mehdi Benatia egyértelműen tovább szövögette hazugságainak hálóját az elmúlt hónapokban. Júliusban, Bostonban szóbeli megállapodást kötöttünk szerződése meghosszabbításáról és fizetése megemeléséről. Személyesen azt mondta nekem, hogy boldog itt, miután tudattam vele egyértelműen, hogy azt akarjuk, maradjon a klubnál” – kezdte Pallotta az AS Roma hivatalos oldalán kiadott közleményében.

„A következő hónap során azt hazudta, hogy maradni akar, és hazudott az edző Rudi Garciának és a csapattársainak a kompenzációja mértékéről is. Teljességgel elfogadhatatlan, hogy az edzőjének és a csapattársainak hazudozott. Azt mondtam a sportigazgató Walter Sabatininek, hogy már a jelenlétével is mérgező a csapat számára. Azt akartam ezután, hogy elmenjen, Rudi és Walter pedig egyetértett velem. Nem a pénzről szól az átigazolása, hanem a személyiségéről az öltözőnkben. Az anyagi helyzetünk stabil. A Roma tulajdonosaiként időről időre nehéz döntéseket kell meghoznunk. Rendkívül csalódott vagyok, hogy egy játékosunk így viselkedett” – folytatta.

Az Udinesétől 13.5 millió euróért igazolt Benatia a hírek szerint 26 millióért ment a Bayernhez, így az AS Roma egyáltalán nem csinált rossz üzletet a védő eladásával.

Benatia azt állította a Kickernek adott interjújában, hogy az AS Romának pénzre volt szüksége, ezért verte fel 26 millió euróra az árát, majd adta el a Bayern Münchennek – nem ő akart távozni, hanem a klub „tette ki a piacra”.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.11 20:20:19

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az argentin büntetőt rontott, és kiállíttatta magát, a torinóiak Mandzukic és Ronaldo találatával nyertek.

2018.11.10 10:35:40

Olasz labdarúgás CSILLAG PÉTER

Berlusconi a moziban: a Silvio és a többiek az öntörvényű exminiszterelnök és volt Milan-vezér világáról rántja le a leplet.

2018.10.21 20:11:24

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

A Milan mumusa a 92. percben döntötte el a rangadót, amelyen főleg az első félidő hozott élvezetes játékot.

2018.10.11 10:43:59

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az olasz Virtus Entella három hete nem játszhatott tétmeccset. Pedig már Cassano is edzésbe állt…

2018.09.15 00:08:11

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

ALAPVONAL. Azok közé tartozom, akik a futball legizgalmasabb szereplőinek gyerekkorom óta az edzőket tartják, szinte bálványozom őket, és minden bizonnyal magam is nagyítom gyakran a szerepüket azáltal, hogy a szememben sorsalakító hadvezérek, napóleoni stratégák, igazi szellemi vezérek, a szakma legnagyobb, legmegbecsültebb képviselői.

HIRDETÉS
HIRDETÉS