AS Roma: a Zeman-érának napokon belül vége lehet

Vágólapra másolva!
2013.01.29. 09:17
Egyre inkább arra utalnak a jelek, hogy az AS Románál napokon belül – de már akár kedden – leválthatják Zdenek Zeman vezetőedzőt.

„Zeman kitűnő támadójátékot ígért, és meg is valósította ezt a célkitűzést. Hatalmas munkát végzett, felmérte és megértette a játékosokban rejlő potenciált, a futballisták erősségeire épített – ezt a munkát elismerjük és megsüvegeljük mi is, a szurkolók is, és hiszem, hogy a játékosok is. Ennek ellenére olyan szituációba kerültünk most, hogy a csapat nem szerepel a képességeinek megfelelően, és fel kell tennünk a kérdést: miért? Rosszul választottuk ki a labdarúgókat? Vagy edzőt kell váltanunk?” – kérdezte Walter Sabatini. A Roma sportigazgatója egyben megerősítette azt is, hogy a klub mérlegeli az trénerváltást, és megbeszélésre várja a szakembert.

A hírek szerint a vezetőség kedden ül le tárgyalni Zemannal, akinek a sorsa napokon belül eldőlhet – ha ugyan már a találkozóról nem munkanélküliként távozik... Az Il Sole 24 Ore híradása szerint az egyik utódjelölt Laurent Blanc.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik