Aranylabda: CR szerint Messi nincs a favoritok között

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.30. 19:50
null
Ronaldo szerint ismét megérdemelné az Aranylabdát (Fotó: AFP)
A nyáron a Real Madridtól az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő Juventushoz szerződő portugál klasszis, Cristiano Ronaldo a France Football e heti számában olvasható interjúban arról is beszélt, hogy szerinte Lionel Messi nincs ott az idei Aranylabda favoritjai között.

Amikor a portugál szupersztárt arról kérdezték, szerinte hogyan néz majd ki a „dobogó”, Cristiano Ronaldo annyit mondott, a „szokásosat” várja, ugyanakkor hozzátette, azt sem zárja ki, hogy Lionel Messi nem lesz ott a legjobb háromban.

CR elmondta, az előző idénye alapján teljesen megérdemelné az Aranylabdát, majd arról is beszélt, hogy több mint tíz éve van a csúcson, ez különbözteti meg őt és Messit mindenki mástól.

„Hány futballista mondhatja el magáról, hogy több mint tíz esztendőn át a legjobbak között volt? Egy kezeden meg tudod őket számolni. Igazából csak két ilyen ember van, Messi és én. Persze vannak, akik azt szeretnék, hogy lezáruljon ez a korszak, de ez nem így lesz, mert itt vagyok, folytatom és megérdemlem az Aranylabdát. Ezt az eredményeim is alátámasztják.”

A további esélyesek között CR megemlítette Szalah, Modric, Griezmann, Varane és Mbappé nevét.

AZ ARANYLABDÁRA JELÖLT 30 FUTBALLISTA
Sergio Agüero (argentin, Manchester City), Alisson Becker (brazil, Liverpool), Gareth Bale (walesi, Real Madrid), Karim Benzema (francia, Real Madrid), Edinson Cavani (uruguayi, PSG), Thibaut Courtois (belga, Real Madrid), Cristiano Ronaldo (portugál, Juventus), Kevin De Bruyne (belga, Manchester City), Roberto Firmino (brazil, Liverpool), Diego Godín (uruguayi, Atlético Madrid), Antoine Griezmann (francia, Atlético Madrid), Eden Hazard (belga, Chelsea), Isco (spanyol, Real Madrid), Harry Kane (angol, Tottenham), N’Golo Kanté (francia, Chelsea), Hugo Lloris (francia, Tottenham), Mario Mandzukic (horvát, Juventus), Sadio Mané (szenegáli, Liverpool), Marcelo (brazil, Real Madrid), Kylian Mbappé (francia, PSG), Lionel Messi (argentin, FC Barcelona), Luka Modric (horvát, Real Madrid), Neymar (brazil, PSG), Jan Oblak (szlovén, Atlético Madrid), Paul Pogba (francia, Manchester United), Ivan Rakitic (horvát, FC Barcelona), Sergio Ramos (spanyol, Real Madrid), Mohamed Szalah (egyiptomi, Liverpool), Luis Suárez (uruguayi, FC Barcelona), Raphaël Varane (francia, Real Madrid)

AZ ARANYLABDA EDDIGI GYŐZTESEINEK NÉVSORA ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik