AC Milan: nagy névre vadásznak, a csatár lehet a befutó

Vágólapra másolva!
2015.06.22. 22:20
Olasz sajtóértesülések szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő AC Milan minden követ megmozgat, hogy a nyáron legalább egy klasszist Milánóba csábítson. Állítólag a piros-feketék a Manchester United csatárát, Robin van Persie-t szemelték ki.

A holland támadó távozása Manchesterből nem rengetné meg a világot, hónapok óta arról cikkeznek a britek, hogy a Louis van Gaallal a közös hangot nem találó Van Persie klubot vált.hogy a Louis van Gaallal a közös hangot nem találó Van Persie klubot vált.

Legtöbbször a Juventus került elő RvP kapcsán, ám mivel a torinóiak végül az Atlético Madrid csatára, Mario Mandzukic mellett tették le voksukat, másfelé kell nézelődnie a manchesterinek.

A La Repubblica értesülései szerint Van Persie továbbra is Olaszországba szeretne szerződni, az AC Milan – amely legalább egy nagy, közönségcsalogató klasszist szeretne szerződtetni – pedig kivetette hálóját a „vörös ördögök” futballistájára.

A 31 esztendős középcsatár a 2014–2015-ös idényben 27 Premier League-meccsen lépett pályára, ezalatt 10 gólt szerzett. Van Persie – akinek szerződése 2016 nyarán jár le Manchesterben – piaci értékét a transfermarkt.de 25 millió euróra becsüli.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik