AC Milan: Balotelli túlsúlyos, ha akar valamit, fogynia kell!

Vágólapra másolva!
2015.09.05. 14:07
Mario Balotelli remek mérkőzéssel, gólpasszal és egy szép góllal zárta második debütáló mérkőzését a Milanban, de Szinisa Mihajlovics vezetőedző szerint jelenleg nincs olyan állapotban, hogy a Serie A-ban is kezdő legyen régi-új csapatában.

A szerb szakvezető úgy fogalmazott, hogy a szezon kezdetén kölcsönbe érkező Balotellinek fogynia kell, ha azt szeretné, hogy komolyan számításba vegyék a kezdőcsapat összeállításakor. Legalább három kilogrammot. A túlsúly oka az olasz csatár meccshiánya és nyári edzésmunkája, amelyet a Liverpool csapatától külön, egymaga végzett. Balotellinek fogynia kell, ha azt szeretné, hogy komolyan számításba vegyék a kezdőcsapat összeállításakor. Legalább három kilogrammot. A túlsúly oka az olasz csatár meccshiánya és nyári edzésmunkája, amelyet a Liverpool csapatától külön, egymaga végzett.

„Balotelli jó ideje nem játszott, fejlődnie kell. Edzésmunkájára nem lehet panasz, a fizikai felmérői is kielégítőek, de túlsúlya van, három kilótól meg kell szabadulnia. Jelenleg diétára fogtuk, akkor lép pályára, ha készen áll rá” – nyilatkozta Mihajlovics a La Gazzetta dello Sportnak.

„A kondíciója folyamatosan javul, a labdával pedig szinte bármire képes. Reméljük, hogy a Mantova elleni gólja jó előjel volt a jövőre nézve” – tette hozzá Adriano Galliani, a Milan alelnöke.

Balotelli találata a Mantova ellen

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik