Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.04.14 12:58 Frissítve: 2011.04.14 00:03

Olasz sajtóértesülések szerint az Inter Juhász Rolandot figyeli

A firenzeviola.it olasz portál értesülései szerint a korábban a Fiorentinával is hírbe hozott Juhász Roland nemcsak a lila-fehérek, hanem az Inter nyári kívánságlistáján is szerepel. Az egyik, átigazolásokkal foglalkozó olasz internetes oldal azt írta, a milánói klub egyik megfigyelője, Mario Corso több alkalommal is Brüsszelben járt, hogy képet kapjon a magyar válogatott védő teljesítményéről.

Juhász az Inter érdeklődését is felkeltette
Fotó: Action Images (archív)
Juhász az Inter érdeklődését is felkeltette

FILIPOVICS: NEMCSAK OLASZOK ÉRDEKLŐDNEK

Juhász Roland menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-t tájékoztatva elismerte, hogy olasz megfigyelők is érdeklődtek a védő iránt, de csapatnevet nem említett. „Tudom, hogy az Inter szeretne védőt igazolni a nyáron, az olasz bajnok érdeklődését egyelőre sem megerősíteni, sem cáfolni nem szeretném Juhász Rolanddal kapcsolatban” – nyilatkozta a futballista menedzsere, Filipovics Vladan a Nemzeti Sport Online-nak. „Annyit mondhatok, hogy Roland kiegyensúlyozott teljesítményével az elmúlt időszakban számos csapat érdeklődését felkeltette. Valóban figyelik őt Olaszországból, de Németországból, Spanyolországból, és Angliából is érdeklődtek iránta” – tette hozzá Filipovics.
Juhász Roland neve már a téli átigazolási időszakban is számos európai klub kívánságlistáján szerepelt, és most úgy tűnik, hogy az olasz bajnoki címvédő Internazionale vezetőinek figyelmét is felkeltette a magyar válogatott védőjének teljesítménye.

Legalábbis ezt írja a firenzeviola.it olasz portál. Egy másik, átigazolásokra szakosodott olasz weboldal pedig azt is tudni véli, hogy Mario Corso, a milánói fekete-kékek egyik játékosmegfigyelője több alkalommal Brüsszelben járt Juhász miatt.

A hír alapján egyelőre semmi konkrétumra nem lehet következtetni, de a magyar védő után már a téli átigazolási időszakban is jó néhány csapat érdeklődött. Többek között a Fiorentina is szerette volna megszerezni az ebben az idényben már négy bajnoki gólnál járó futballistát, és az is felvetődött, hogy a cseh Ondrej Mazuchot adná cserébe.

Juhászt több francia csapat is csábította, mint például a Lille, a Saint-Étienne és az Olympique Marseille, de ezeken kívül a Schalkéval, a PSV-vel és a Newcastle-lal is hírbe hozták.

A magyar válogatott védőt egyébként 2011-ig szóló szerződés köti az Anderlechthez, és a transfermarkt.de átigazolásokkal foglalkozó internetes oldal szerint hozzávetőlegesen négymillió euró a piaci értéke a 25 éves játékosnak.

A MEGFIGYELŐ

A jelenleg az Inter megfigyelőjeként dolgozó Mario Corso 1958 és 1973 között a milánói csapat meghatározó játékosa volt. A 68 éves szakember támadó középpályásként játszott, és 502 mérkőzésen 92 gólig jutott a Serie A-ban. A nagyszerű szabadrúgásairól is ismertté váló játékos 23 alkalommal lépett pályára az olasz válogatottban. Később edzőként – többek között – az Internél is dolgozott.
2020.10.17 11:24:00

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Derby della Madonnina a koronavírus árnyékában: Lukaku lábában maradt az Inter győzelme a rangadón.

2020.10.02 22:47:23

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

NYÁRI TRANSZFERSOROZAT. Kölcsönösen, opciósan, részletesen, cserésen, de két nagy dobást tartogat még a Juventus.

2020.10.03 14:33:00

Olasz labdarúgás MTI/B. D. K.

A 32 éves venezuelai védekező középpályás hazájában több mint 100-szoros válogatott.

2020.09.30 19:47:16

Olasz labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

A bergamóiak nem tudnak betelni a gólgyártással, ezúttal Rómában nyílt ki a gólzsák.

2020.09.27 17:11:09

Olasz labdarúgás H. D.

Az AS Roma kétszer is vezetett a címvédő ellen, végül csak egy pontot szerzett.