Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.04.06 11:07 Frissítve: 2011.12.21 02:43

Adriano a Flamengo rangadója miatt maradhatott Rio de Janeiróban

Végre hír érkezett Adrianóról, akinek a brazil válogatott világbajnoki selejtezője után nyoma veszett. Gilmar Rinaldi, a játékos ügynöke a brazil Globo Esporténak adott nyilatkozatában elárulta, hogy a támadó a Flamengo Fluminense elleni rangadója miatt maradt hazájában.

Adriano jól szórakozott Rio de Janeiróban ahelyett, hogy Milánóba utazott volna
Fotó: Imago (archív)
Adriano jól szórakozott Rio de Janeiróban ahelyett, hogy Milánóba utazott volna
Végre kiderült, hogy Adriano nem halt meg. Ám a brazil támadó rajongói mégsem örülhetnek igazán, legalábbis ha abban reménykedtek, hogy kedvencük magára öltheti még valaha is az Inter fekete-kék mezét.

Nem valószínű ugyanis, hogy a milánói klub vezetői megértőek lesznek a csatárral, aki – ügynöke, Gilmar Rinaldi beszámolója szerint – a Flamengo Fluminense elleni vasárnapi rangadója miatt maradt hazájában.

„Adriano nem halt meg. Az emberek őrültek, ha ezt hiszik – mondta Rinaldi a barzil Globo Esporténak. – Más hírek szerint pedig én meg a Rio de Janeiró-i rendőrségén voltam miatta, miközben Sao Paulóban vagyok.”

„Adriano otthon van Rióban a családjával, a helyszínen nézi meg a Flamengo és a Fluminense összecsapását. Még nem tudom, mi lesz a jövőben vele, annyi biztos, hogy hétfőn még nem megy vissza Olaszországba. Tisztáznunk kell néhány dolgot” – tette hozzá az ügynök vasárnap.

A brazil támadó volt csapata végül Emerson egyenlítő góljával 1–1-es döntetlent játszott a Fluminense ellen, és Rinaldi beszámolója alapján Adriano is ott volt a majd' harmincezres szurkolótáborban.

Más hírek szerint a brazil rendőrség arról számolt be, hogy Adriano egy drogkereskedővel nagyszabású bulit szervezett Rio de Janeiro Morro da Chatuba nevű negyedében, és ezért maradt Brazíliában.
2019.12.11 22:16:51

Olasz labdarúgás CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Olyan klubok listája, ahonnan kirúgottnak lenni is kész dicsőség. Mert hogy előbb oda kellett kerülni. Szóval Ancelotti is túl fogja élni. Nekünk pedig marad az értetlenség, illetve a felismerés.

2019.12.06 17:55:26

Olasz labdarúgás H. D.

Sorozatban a negyedik döntetlenjét játszotta egymással a két csapat a Serie A-ban.

2019.11.12 20:12:43

Olasz labdarúgás MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. A főnökei nem törnek pálcát felette, csak mossák a kezüket.

2019.11.10 12:23:17

Olasz labdarúgás H. D.

Sarri már az 55. percben lecserélte Cristiano Ronaldót, aki azonnal az öltözőbe sietett…

2019.11.02 13:58:25

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Zaniolo bombázott, Veretout büntetett, a nápolyiak meg bánhatják az első félidőben kihagyott lehetőségeket.