Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.02.02 16:17 Frissítve: 2011.12.21 02:40

Adriano: bebizonyítom, hogy futballista vagyok, nem alkoholista

Az Inter vasárnap döntetlent játszott hazai pályán a Torino ellen. A mérkőzésen eltiltása miatt nem játszott Adriano, aki egy brazíliai lapnak adott hosszabb interjút, amelyben beszélt korábbi problémáiról, és elmondta véleményét José Mourinhóról is.

Adriano az égiek mellett Mourinhónak is köszönetet mond
Fotó: Action Images
Adriano az égiek mellett Mourinhónak is köszönetet mond
A csatár az interjúban kiemelte, elsősorban José Mourinhónak köszönheti, hogy még mindig az Interben játszhat.

„Mourinhóval nagyon sokat beszélgettem, mióta az Internél dolgozik, ő mentette meg a karrieremet. Ha ő nincs, talán már nem is lennék futballista” – mondta Adriano, és hozzátette, Moruinho valóban különleges szakember, illik rá a „the special one” elnevezés.

A brazil csatár tagadta azokat a pletykákat, hogy ismét éjszakai bárokat látogat az edzések után, de azt elismerte, korábban ez gyakran előfordult.

„Nincsenek alkoholproblémáim, nem járok éjszakai bárokba. Az életem azon szakaszával végképp leszámoltam. 26 éves fiatalember vagyok, a futballpályán szeretnék bizonyítani” – fogalmazott nyilatkozatában a brazil támadó.

Adriano José Mourinho érkezése óta kilenc bajnokin és öt BL-meccsen is pályára lépett az Inter színeiben, és tavasszal is szerepet kap a portugál szakembertől. Ezt bizonyítja, hogy a támadó is ott van az Inter tavaszi BL-keretében, szemben például Hernan Crespóval, akire továbbra sem számít José Mourinho.

Érdekesség, hogy Mourinho korábban rövid időre már száműzte Adrianót a csapat keretéből egy éjszakai kimaradása után, de úgy tűnik, a brazil csatár tanult az esetből.
2020.03.26 21:53:51

Olasz labdarúgás I. SZ.

Százöt évvel ezelőtt az olaszok hadüzenete fosztotta meg a klubot a bajnoki cím lehetőségétől.

2020.03.08 20:17:51

Olasz labdarúgás T. I.

A torinói együttes a második félidőben taktikailag fölébe nőtt milánói riválisának a koronavírus miatt zárt kapussá tett rangadón.

2020.02.21 09:44:31

Olasz labdarúgás B. O. L.

Aligha panaszkodhat Georgina Rodríguez arra, hogy ne halmozná el mindenféle értéktárggyal CR.

2020.02.17 11:28:11

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Egy veterán bosnyák, egy tízmilliós középhátvéd és egy légiósként megbukott csatár álomtörténete – Simone Inzaghi rendezésében.

2020.02.16 19:42:53

Olasz labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Helyet cserélt egymással a tabellán a két csapat a remek meccs után.