Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.01.22 11:21 Frissítve: 2010.10.28 02:39

A vitatott góllal kieső Románál már unják, hogy mindig ez történik velük

A Roma játékosai nehezen emésztik meg, hogy szerintük lesgóllal kaptak ki az Intertől az Olasz Kupa szerdai negyeddöntőjében. A „farkasok” játékosai már nagyon unják, hogy mindig hasonló esetek történnek meg velük. A milánóiakat erősítő Maicon viszont nem foglalkozik azzal, milyen körülmények között esett a győztes gól, ellenben az egekig magasztalja saját csapatát.

Vucsinicsék fájdalmas vereséget szenvedtek
Fotó: Reuters
Vucsinicsék fájdalmas vereséget szenvedtek
Az Inter az első félidőben Adriano góljával szerzett vezetést, a 60. percben Taddei válaszolt. Két perccel ezt követően esett a vitatott gól, mellyel a milánói csapat végül megnyerte a találkozót, ezzel bejutott az Olasz Kupa elődöntőjébe – amelyben az Udinese ellen tizenegyesekkel továbbjutó Sampdoriával találkozik majd.

„Inkább nem beszélek róla. Négy éve játszom a Románál, és mindig ez történik velünk” – bosszankodott a lefújás után Taddei, a fővárosiak brazil középpályása, aki ugyanakkor azt is elismerte, hogy több lehetőségük volt a gólszerzésre, amivel nem éltek, és ez is közrejátszott búcsújukban.

„Jobban játszottunk, mint a listavezető, így önbizalommal telve utazhatunk Nápolyba a hétvégi rangadóra, melyről három ponttal szeretnénk hazatérni.

Taddei csapattársa, David Pizzaro is nehezen tér napirendre kiesésük felett:

„Nem arról van szó, hogy mindig siránkozunk, mint ahogy azt ellenfelünk állítja. Az ilyen tévedések rendre minket sújtanak, és egyszerűen nem szeretünk így kikapni. Sajnos, kiejtettek bennünket a sorozatból” – mondta a chilei játékos, utóbbi mondatával valószínűleg a játékvezetőkre utalva.

Az ellenfél soraiból Maicon nyilatkozott bővebben a mérkőzés után, ám ő egy szót sem ejtett Ibrahimovic góljáról. Annál inkább dicsérte saját együttesét.

„Az Inter az egyetlen csapat, amely így talpra tud állni, és ilyen teljesítményre képes egy olyan vereség után, mint amilyen az Atalanta elleni volt – beszélt lelkesen a brazil jobbhátvéd a győzelmet követően. – Játék közben csak saját magunkra figyelünk, így mással nem kell foglalkoznunk. Ma este megmutattuk, hogyan tudunk elviselni egy nagy fiaskót, és csak ez számít.”

A VITATOTT GÓL

2020.03.26 21:53:51

Olasz labdarúgás I. SZ.

Százöt évvel ezelőtt az olaszok hadüzenete fosztotta meg a klubot a bajnoki cím lehetőségétől.

2020.03.08 20:17:51

Olasz labdarúgás T. I.

A torinói együttes a második félidőben taktikailag fölébe nőtt milánói riválisának a koronavírus miatt zárt kapussá tett rangadón.

2020.02.21 09:44:31

Olasz labdarúgás B. O. L.

Aligha panaszkodhat Georgina Rodríguez arra, hogy ne halmozná el mindenféle értéktárggyal CR.

2020.02.17 11:28:11

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Egy veterán bosnyák, egy tízmilliós középhátvéd és egy légiósként megbukott csatár álomtörténete – Simone Inzaghi rendezésében.

2020.02.16 19:42:53

Olasz labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Helyet cserélt egymással a tabellán a két csapat a remek meccs után.