Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.12.16 18:01 Frissítve: 2011.12.21 02:42

A Flamengo Adrianóval „pótolná” a Corinthiansba igazoló Ronaldót

Egyre inkább úgy tűnik, hogy Adriano már nem sokáig lesz az Inter futballistája. A brazil támadó magatartásával ismét gondok vannak a milánói csapatban, ám a csatárnak mégsem kell félnie, hogy munka nélkül marad: a Flamengo akarja szerződtetni.

Elképzelhető, hogy Adriano nemsokára Brazíliában futballozik
Fotó: Imago (archív)
Elképzelhető, hogy Adriano nemsokára Brazíliában futballozik
Könnyen lehet, hogy Adriano ismét egy brazil együtteshez kerül az Interből. Egy évvel korábban az olasz klub vezetői kölcsönadták a Sao Paulónak az alkohol- és életviteli problémákkal küszködő támadót, aki azóta visszaküzdötte magát a lombard csapatba.

Ám azóta újra problémák vannak a légióssal: José Mourinho vezetőedző a múlt héten már másodszor zavarta haza Adrianót edzésről ebben az idényben.

Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a brazil csatár nem marad klub nélkül, mivel a Flamengo szeretné megszerezni, sőt a brazil klub elnöke az ország legjobban fizetett futballistájává tenné Adrianót.

„Olyan ajánlatunk van Adriano számára, amely révénl Brazília legjobban fizetett játékosa lehet” – mondta Kleber Leite, a Fla elnöke.

A Flamengo eredetileg a rehabilitációját a klubnál töltő, sérüléséből felépülő Ronaldót kívánta szerződtetni, ám a kétszeres aranylabdás a Corinthians ajánlatát választotta.

„Hagyjuk Ronaldót ott, ahol van – mondta Leite. – A Corinthiansba akart menni, ez legyen az ő problémája.”

Olasz lapértesülések szerint egyébként Adriano már José Mourinhónak is jelezte, hogy januárban távozna a milánói gárdától, és egyes források szerint a Chelsea is szóba került a lehetséges kérői között.

Mindenesetre az inkább elképzelhető, hogy Adriano visszamegy a hazájába, és nevelőegyesületénél folytatja a pályafutását.
2020.03.26 21:53:51

Olasz labdarúgás I. SZ.

Százöt évvel ezelőtt az olaszok hadüzenete fosztotta meg a klubot a bajnoki cím lehetőségétől.

2020.03.08 20:17:51

Olasz labdarúgás T. I.

A torinói együttes a második félidőben taktikailag fölébe nőtt milánói riválisának a koronavírus miatt zárt kapussá tett rangadón.

2020.02.21 09:44:31

Olasz labdarúgás B. O. L.

Aligha panaszkodhat Georgina Rodríguez arra, hogy ne halmozná el mindenféle értéktárggyal CR.

2020.02.17 11:28:11

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

Egy veterán bosnyák, egy tízmilliós középhátvéd és egy légiósként megbukott csatár álomtörténete – Simone Inzaghi rendezésében.

2020.02.16 19:42:53

Olasz labdarúgás RUSZNÁK GYÖRGY

Helyet cserélt egymással a tabellán a két csapat a remek meccs után.