Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.28 17:55 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Roberto Mancini ügynöke elismerte: vége Mancininek az Internél

Roberto Mancini ügynöke hivatalosan is elismerte, hogy védence számára véget ért pályafutása az olasz bajnok Internazionalénál. Giorgio De Giorgis elmondta, nem tudja mi állt Massimo Moratti elnök döntésének hátterében, míg Mancini hamarosan hivatalos közleményében kommentálja a történteket.

Mancini: ennyi volt
Fotó: Reuters
Mancini: ennyi volt
Bevégeztetett. Roberto Mancini – bár ebben sok újdonság nincs – többé már nem az Inter edzője. Legalább is a szakember ügynökének hivatalos tájékoztatása szerint.

„Sajnos megtörtént. Az elnöknek (Massimo Moratti) volt egy elképzelése, miszerint váltani kellene. Nem tudom mi volt a döntés hátterében, de most már vége van, a történtek nem fognak megváltozni” – nyilatkozta Roberto Mancini ügynöke, Giorgio De Giorgis.

„Roberto nagyon csalódott, leginkább azért mert nem tudta befejezni a megkezdett munkáját a klubnál. További bajnoki címeket szeretett volna nyerni, és a Bajnokok Ligájában is a csúcsra akart jutni” – tette hozzá De Giorgis.

„Roberto most fontolóra veszi, hogy mit csináljon a jövőben, s kiad egy közleményt a további pletykák elkerülése végett, amelyben megköszöni az elnöknek és mindazoknak, akik vele dolgoztak a munkáját.”

Mancini kedd délután találkozott Moratti elnökkel. A megbeszélés azonban meglepően rövidre sikeredett. A hírek szerint az edző a diskurzus után szóban beismerte, hogy közös megegyezéssel szerződést bontanak, hivatalosan azonban még nem erősítették meg a hírt.

Azóta természetesen több médium is kész tényként kezelte Mancini távozását, s már azt találgatják, hogy ki lesz az olasz szakember utódja, s hogy melyik csapat lesz Mancini pályafutásának következő állomása. Előbbire legtöbbször José Mourinho a válasz, míg utóbbi egyelőre nagy kérdőjel.
2019.10.14 17:00:36

Olasz labdarúgás KOCSMÁR-TÓTH ISTVÁN

„Nehogy eszedbe jusson lepisilni a rendőrautó kerekeit! A rendőrök nem találják viccesnek, és a klubod sem…”

2019.10.06 20:13:56

Olasz labdarúgás CS. Z.

Pattogós, harcos meccset hozott a Derby d'Italia, Conte Interjében kevesebb volt az átütőerő.

2019.09.21 20:19:28

Olasz labdarúgás T. I.

Antonio Conte csapata négy forduló után négy győzelemmel a tabella első helyén áll.

2019.09.14 13:03:49

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

Nagyon készültek a rangadóra a firenzeiek, akik az első félidőben több ziccert is elhibáztak, a vége 0–0 lett.

2019.09.01 16:56:00

Olasz labdarúgás R. GY.

Hat kapufát láttunk a Lazio és a Roma rangadóján, gólból viszont csak kettőt, így lett iksz.