HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.05.02 17:35 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Az Internek nem kell Ronaldinho, és meg akarják tartani Mancinit

Az Inter igazgatója, Ernesto Paolillo kijelentette, a milánói klubnak nincs szüksége Ronaldinhóra, és nem a magas vételár miatt álltak el vételi szándékuktól. A vezető eloszlatta a Roberto Mancini távozásáról szóló pletykákat, elmondta, hogy a klubnál teljesen elégedettek a mester munkájával.

Az Inter vezetősége elégedett Roberto Mancini munkájával
Fotó: Imago
Az Inter vezetősége elégedett Roberto Mancini munkájával
Ernesto Paolillo, az Internazionale igazgatója elmondta, nem a pénzen múlik, hogy megveszik-e a Barcelona brazil zsenijét, Ronaldinhót, hanem azon, szükség van-e rá a csapatban.

„Ha nem igazoljuk le Ronaldinhót az azért lesz, mert olyan játékosokat veszünk, akikre szükség van a csapatban. A brazil klasszis posztján kiváló futballistáink vannak. Még ha alacsonyabb is lenne az ára, akkor is a hiányposztokra keresünk embereket” – mondta az igazgató.

„Nagyon erős az együttesünk, de szükségünk van két vagy három labdarúgóra, hogy versenyezni tudjunk a Manchester Uniteddel, vagy a Chelsea-vel. Csak a legerősebb csapat nyerheti meg a BL-t” – tette hozzá Paolillo.

A vezető beszélt az edzőkérdésről is az Internél, mely a milánói klub BL-kiesése óta téma a sajtóban. Az igazgató elmondta, elégedettek Roberto Mancinivel, és azt szeretnék, hogy maradjon a „fekete-kékeknél”.

„Nekünk van a legjobb edzőnk Olaszországban. Mancininak hosszú időre szóló szerződése van a klubbal, és a vezetőség teljesen elégedett a munkájával. Megnyerte az Interrel a tavlyi és az azelőtti bajnokságot is, valamint idén is minden bizonnyal sikert hoz. Miért váltanánk le?” – cáfolta a pletykákat Paolillo.

Az Internazionale vasárnap megvédheti olasz bajnoki címét, ha megveri a városi rivális Milant, és az Olasz Kupában is talpon van még, az elődöntő visszavágóját szerdán játssza a Lazio ellen.
2019.02.16 12:15:11

Olasz labdarúgás nemzetisport.hu

Az új Tottinak kikiáltott Nicolo Zaniolo nem nézi jó szemmel anyukája Instagramra feltöltött szelfijeit... – FOTÓK!

2019.02.06 17:33:53

Olasz labdarúgás FARKAS MÁTÉ

CR-mezekért sorban álló távol-keleti turisták, Kolarov-botrány és Sousa-pletyka – római vakáción.

2019.01.30 09:28:49

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. Jók az esélyek, de jöhetnek még riválisok mindkettejük mellé az utolsó napon is.

2019.01.28 10:56:25

Olasz labdarúgás BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. Borzalmasan nagy a Spalletti-Marotta lista, Madridból és Manchesterből sort vennének.

2019.01.22 23:35:24

Olasz labdarúgás BODNÁR ZALÁN

NS-VÉLEMÉNY. Rács mögé persze senki sem került.